Wednesday, April 6, 2011

Invitatie la Restaurant

Cu mulţi ani în urmă, aceste locuri se bucurau de prezenţa trecătorilor. Erau vizitate de dame îmbracate de promenadă şi de domni galanţi şi educaţi. Azi, ruinele acelor popasuri vremelnice, zac în mizerie. Oamenii s-au schimbat şi odată cu ei şi vremurile. Dar cel mai tragic este că s-a pierdut bunul simţ. Frumuseţea locurilor de altădată a fost înlocuită cu asfalt şi clădiri fără nici un stil arhitectural.

14 comments:

  1. Intr-adevar, acum aceste cladiri sunt ruine!!! Oricum nu cred ca vor mai revenii vremurile de alta-data!:)

    Amazing picture!!!

    ReplyDelete
  2. Si cam pe unde este? Iar acum ca sa ma leg putin de compozitia fotografiei... as fi preferat sa nu fie pomul ala acolo :D

    ReplyDelete
  3. @ C.L.M. : Cu siguranta nu vor mai reveni acele vremuri. Iar oamenii fac tot posibilul sa nu mai revina.

    @ Irina : Locul este exact la capatul strazii Berzei. Pai daca nu era copacul acela, era o fotografie plata. Fara profunzime. Iar daac privim si din alta perspectiva copacul, el este singurul care a rezistat in fata trecerii timpului

    ReplyDelete
  4. Parca e un decor dintr-o scena a unui film de razboi........si iarasi, alb-negrul face toti banii ca sa zic asa!Copacul este in antiteza totala cu acea cladire...demonstreaza inca o data ca natura e mai durabila si suporta trecerea timpului mai bine decat omul sau orice lucru construit de mana lui! O zi frumoasa Costin!

    ReplyDelete
  5. Costin , inseamna ca e langa str. Vasile Parvan, langa capatul tramvaiului. Am intrat odata in cladirea asta pt. o ancheta. Daca nu cumva confund imobilul.

    ReplyDelete
  6. Salut !

    Spui la un moment dat : ”Frumuseţea locurilor de altădată a fost înlocuită cu asfalt şi clădiri fără nici un stil arhitectural”
    Bine ,bine , poate am inghiţi-o până la urmă că doar tot s-a făcut ceva dar problema este că majoritatea se lasă in paragină şi atât .

    Dezolant cu arome de mucegai!

    ReplyDelete
  7. @ SORIN : sta este o problema si mai mare. Nimanui nu ii mai pasa. Cu cat se degradeaza mai mult, cu atat e mai usor de cumparat. Acolo se vor ridica vile cretine sau mall-uri.

    ReplyDelete
  8. Arata ca dupa un bombardament, iar la inceput am crezut ca e un bloc in paragina, dar vad ca scrie restaurant, vad la etaj o unitate de AC, de fapt, pana la urma ce este in aceasta cladire?

    ReplyDelete
  9. @ Lumi Ro : La etaj stau oamenii fara adapost. La parter a fost restaurant. Am vorbit si eu cu cineva de pe acolo, care mi-a spus ca cel care detinea restaurantul, a plecat din tara, pentru ca terbuia sa dea niste bani la stat, etc.

    ReplyDelete
  10. invitatie la restaurant...intr-o capitala europeana

    ReplyDelete
  11. Multumim pentru invitatie!
    Tinuta obligatorie consta in cizme de cauciuc, salopeta si obligatoriu cascheta. :lol:

    ReplyDelete
  12. @ Raul : apropo de capitala europeana, daca ai stii in ce fel au aranjat centrul vechi al Bucurestiului. Nu mai este nimic din ce a fost. Terase si carciumi la tot pasul.

    ReplyDelete
  13. @ Gabriela Elena : Te rog sa nu uiti de o cazma, cu care sa iti faci loc printre gunoaie.

    ReplyDelete
  14. Ce mare păcat,paragina și deloăsarea acupă totul!

    ReplyDelete

Atacul cu idei :