Wednesday, April 6, 2011

Saving lifes

Soluţia unei vieţi mai bune stă în convingerile noastre. Trebuie să avem puterea să renunţăm la comoditate.

21 comments:

  1. :) la firma unde lucrez eu (~1500 persoane) se organizeaza anual un concurs cu premii "cel mai ambitios biciclist" si sunt premiati cei care vin cele mai multe zile pe an cu bicicleta la servici! si fiecare compartiment organizeaza o iesire pe doua roti, în fiecare vara (20-30 persoane)
    Fotografia ta este excelenta! O terhnica deosebita! Tare curioasa sunt cum se executa asa ceva, alb-negru si color doar obiectul principal... Un minunat stil de exprimare!

    ReplyDelete
  2. Ultima poza facuta de mine ...e toto la o bicicleta si e prelucrata identic:))

    ReplyDelete
  3. Nu cred ca-i vorba de comoditate, doar de niste ochelari de cal pe care ne incapatanam sa-i ducem cu noi. Daca intrebati un biciclist de Bucuresti cat se chinuie sa mearga in fiecare zi cu bicicleta va va raspunde ca e o placere, ca n-ar merge altfel niciodata si ca e cel mai bun lucru pe care l-ar putea face.

    ReplyDelete
  4. Eu merg pe jos aproape zilnic pana la munca, asta inseamna vreo 2-3 km dus si apoi la fel intors!

    ReplyDelete
  5. eu cred ca autorul s-a referit la comoditatea de a gandi...

    ReplyDelete
  6. Mersul cu bicicleta e promovat cam mult pt ce dotari in domeniu avem (ex Cluj). O strada cu banda de biciclisti pe care se circula de zici ca nu e marcata, iar restul cartierelor probabil vor sa o duci in spate.

    ReplyDelete
  7. Eu tac din gura si ascult la voi, biciclistii! :)) Costin stie de ce.

    ReplyDelete
  8. @ SE-CRET :Bicicleta este un mod ideal de a te deplasa printr-un oras, dar un oras civilizat, curat si educat.

    ReplyDelete
  9. @ CARMEN : Un lucru foarete bun ca se incurajeaza mersul pe bicicleta. In Romania, inca nu am auzit de nici o firma care sa faca acest lucru. Nu stiu sa isi motiveze angajatii.

    Exista 2 modalitati pentru a face o astfel de fotografie :
    1.Umbli in setarile aparatului foto si scoti toate culorile, mai putin albastrul.
    2. La prelucrarea ulterioara, acelasi lucru, reduci toate culorile, mai putin albastrul

    ReplyDelete
  10. @ OFZ : Eu merg cu bicicleta prin Bucuresti. Ba am fost si in cateva situatii periculoase, una este cand un deputat sau senator, Talmacean, de la PDL, Era sa ma tranteasca de-a binele, m-au alergat si cainii. Si eu mi-as dori stazi ca in Italia, unde oamenii merg in costum pe bicicleta.

    ReplyDelete
  11. @ ALICE GEORGIANA : Imi aduc aminte cand eram la liceu, mergeam si cate 8 km dus si 8 km intors, pana la liceu si innapoi, cand nu veneau autobuzele. Chiar zilele astea, am mers 4 ore pe jos. Este minunat. Altii se plang daca merg pana la magazinul de vizavi.

    ReplyDelete
  12. @ RAUL : Nu Raul, aici m-am referit strict la partea cu nesimtirea unora care merg cu masina si 100 de metrii pana la magazin.

    Comoditatea de a gandi este ceva mult mai complex si ar necesita mai mult decat aceasta fotografie. Dar e o idee de care am sa tin cont si am sa incerc sa o ilustrez

    ReplyDelete
  13. @ ALICEE :Sa stii ca in multe orase este asa. Eu cand merg cu bicicleta in Bucuresti, merg pe sosea. printre masini. Ma simt mai in siguranta.

    ReplyDelete
  14. @ IRINA : Lasa ca o sa vina si timpul tau.

    ReplyDelete
  15. Pentru toti care se interaba, daca se intreaba, ce e cu semnatura mea (Un Admirator al lui Costin Comba) le spun ca este o simpla parodie. Poate stiti ca un ministru/a din Romania, tara europeana, a intrat in direct la radio si a inceput sa se laude. Cand a fost demascat/a a spus ca nu este un admirator al ministrului/ei respectiv/e.

    ReplyDelete
  16. Poate o sa apucam si noi vremurile cand o sa se faca strazi speciale pentru biciclisti... Desi, sincer, nu prea cred. :(

    ReplyDelete
  17. se pare ca noi suntem mai comozi ca multi vestici care umbla cu bicicletele mai mult ca noi

    ReplyDelete
  18. @ Cristi : probabil ca o sa avem piste pentru biciclete, dar eu sunt sigur ca nu o sa apuc sa le vad.

    ReplyDelete
  19. @ Mihai Motrescu : corect, in Franta asu in Italia, risti sa fii lovit de o bicicleta in fiecare minut. Sunt foarte activi.

    ReplyDelete
  20. O fotografie deosebita, felicitari!

    ReplyDelete

Atacul cu idei :