Friday, March 18, 2011

Twilight



12 comments:

  1. fotografia ma face sa-mi amintesc ca timpul e cel mai mare dusman daca-l ignori, dar daca stii sa-l folosesti e un bun prieten

    ReplyDelete
  2. Bună ziua ! Te invit pe blogul meu, unde te aşteaptă un interviu.
    http://www.lecturirecenzate.ro/2011/03/19/blogosfera-interviu-despre-blog/
    Aş fi foarte onorată dacă ai răspunde.Weekend plăcut ! :)

    ReplyDelete
  3. Imi aminteste de pendula bunicii care din hol batea la fiecare jumatate de ora o data si la ora fixa in functie de ce ora era.Ce timpuri...

    [...]
    O, ceasul greu – o, ceasul rău – o, ceasul
    Pe care-ai vrea să-l sari în timp, să-l treci,
    - Când nu e clopot să-i rostească glasul
    Si să vestească clipele lui reci.
    [...]

    Alexandru Philippide

    ReplyDelete
  4. Eu imi amintesc de un ceas cu cuc pe care-l aveam in camera mea in copilarie. nu stiu cum il stricasem ca micutul cuc, la ore fixe, era in permanenta blocat afara din coliviuta, iar in loc sa mai cante "cu-cu, clinc, cu-cu, clinc", canta
    "cu-cu, fîșșș, cu-cu, fîșșș!"
    Pana la urma, l-am stricat de tot, sfarsind aruncat pe undeva prin podul casei.
    O duminica placuta in familie!

    ReplyDelete
  5. salutare tuturor.
    @ Raul : Intr-adevar, timpul poate fi cel mai mare dusman al omului sau cel mai bun prieten.
    @ Zina : Multumesc, o sa raspund cu placere.
    @ Frumoase versurile. Multumesc.
    @ taio : iti multumesc pentru vizita si pentru comentariu. Nu te-am mai vazut pe aici, asa ca iti urez bun venit si sper sa mai revii.
    @ Nea Costache : Si eu aveam un ceas cu cuc pe care l-am stricat. Am tras de niste lanturi care tineau niste greutati. L-am zapacit, nu mai canta, nu mai tiena ora fix...
    @ Seeker of my truth : Multumesc frumos si asa cum i-am spus si lui Taio, bun venit. Te mai astept cu drag.

    ReplyDelete
  6. Mie imi plac ceasurile cu cuc, dar asa in mod teoretic sau din unele filme, deoarece eu nu ma avut unul niciodata si nci nu pea sunt sigur ca-mi doresc. In ultima vreme pe mine ma cam oboseste barocul si am inceput sa prefer simplitatea liniilor scandinave. adr si barocul e OK din cand in cand, plus ca e destul de incarcat de sentimente afective despre trecut(-ul meu personal, nu stiu daca e valabil si pentru altii, desi in general mi se pare un stil destul de greu incarcat afectiv in general).

    Pt. mine personal aceasta poza care a aparut recent a avut inca o semnificatie afectiva in plus pt. ca tocmai am trecut eu zilele astea printr-un mic rollercoaster de emotii diverse si uneori contradictorii in care se imbinau anxietati de ale mele din trecut cu cele din prezent si cu alea despre viitor...asa ca va dati seama ce varza aveam eu in cap zilele astea care au trecut. Nu degeaba faceam la mine pe blog apel la matematica si liste ordonate !

    Dar uite, ca acum, mai linistit si in mod aproape dispasional chiar as putea spune, cand ma uit la poza asta simt totusi o caldura primitoare, desi mie in general nu imi prea place rosul bordo ca culoare (nici macar la vin !)Dar vad ca aici se potriveste.

    Plus ca fata de ideea de ceas eu am in general sentimente bune, adica nu ma gandesc din prima automat la superstitia de "marti= 3 ceasuri rele", ci mai degraba ma gandesc la ordine si la masurarea longitudinii ba chiar si a latitudinii, care se facea pe vremuri cu ceasul inainte sa se inventeze sextantul !

    Ce de imagini misto imi pot aceste lucruri sa imi teazeasa mie in minete ! Sper ca si voi la fel o sa vi se intample !

    Stiati ca Emil Racovita (ruda de altfel prin alianta cu medicul militar Carol Davila care a instituit bazele educatiei medicale in Romania) a fost coleg de serviciu cu insusi Roald Amundsen pe vasul de expeditie Belgica, pe cand norvegianul Amundsen avea doar 19 ani si nu devenise inca faimos ?!

    http://en.wikipedia.org/wiki/Emil_Racovi%C5%A3%C4%83

    ReplyDelete
  7. Chiar daca am doar 17 ani.Imi aduce aminte de copilaria mea,zilele petrecute la bunici.Lucrurile vechi,am o placere pentru ele.E pacat ca in ziua de astazi copii de 5 ani se joaca cs.Eu eram toata ziua pe afara si faceam prostioare.

    p.s. Legat pe poza,e "fara cuvinte".

    ReplyDelete
  8. @ ticktook : ma bucur ca nu esti un adolescent care sta toata ziua pe CS. Personal, detest acel joc. Prea putini mai iteleg eficieanta socializarii.

    ReplyDelete
  9. Iti multumesc pentru apreciere,dar sa iti spun ceva.Aici,pe acest blog tu esti acea persoana care merita aprecieri;).

    p.s. Toate bune.

    ReplyDelete
  10. @ drcraciun: pai da ce alta culoare mai potrivita exista pentru un vin bun? Te salut.

    ReplyDelete

Atacul cu idei :