Tuesday, March 22, 2011

Romania


6 comments:

  1. Domnule...eu, narcisistul care raporteaza totul la mine, nu pot decat sa comentez oarecumm uluit ca: ce aveti nene de va transformati cu totii in SADICI fata de mine cand apar si eu pe cate un blog, ami ales dupa ce am si eu cate o experienta buna cum a fost cu poza trecuta ?! Ca parca vreti sa ma goniti cu totii cu jocurile voastre S&M de love-hate si de una calda si alta rece imediat dupa aia ! Asa o fi intr-adevar oare ?! Are you really doing it on purpose ?! naah, trebuie ca este dor iarasi una din miile de coincidente care imi tarverseaz calkea la fel ca zecile de oisivciu negre care imi tarverseza ni ecalkea aici de cand m-am mutat eu in Norvegia ! Dar chiar asa de multe coincidente mi sa-au intamplat ca o sa ajung sa devin TELEOLOGC din fire !

    EU F. MULT PREFER DUKES OF HAZZARD vs. teleologie SA STITI ! (Des i nu sunt un gambler, dar BTW pt, cine este as stiti ca AA-style 12-step program merge si la gamblers.)

    http://en.wikipedia.org/wiki/Twelve-step_program

    Co-dependentilor de grup de iubitori de poze brand Costin Comba , eu va propun o revolutie, un plan cincinal, sa il fortam pe Costin Comab, laut fedels legat pe sus, sa inceapa sa pozeze numai obiecte care ne plac noua, nu teme filozofice obscure trase de par care sa ne repulseze ca gramada asta de balegar (sper ca e balegar si nu o capita de fan, ca atunci nu mai e aplicabil ce am zis.)

    Eu plec as ma refugiez sub poza mea iubita de dinainte, careia de 1/2 ora ii caut oi dediucatie de dragos emuzicala care sa i se potriveasca NUMAI EI si DOAR EI, asa de tare sunt indragostit de POZA AIA si de CAMERA continuta in ea.

    ReplyDelete
  2. Nu stiu unde este facuta aceasta poza ,caci fantana nu pare functionala,dar peisajul este frumos insa stii care-i primul lucru care mi-a venit in minte? Era sau inca este o emisiune sau mai multe cu vedete si farse iar la una din ele i-au facut o farsa lui Rica Raducanu care trebuia sa manance,parca,nu stiu cati mici.In fundalul acelei filmari era o fantana .Din toata emisiunea aceea mi-a ramas intiparita in minte imaginea fantanii iar acum asta a fost prima amintire ce mi-a trezit-o aceasta fotografie.

    ReplyDelete
  3. Uite un exemplu foarte frumos si concret si usor de inteles de om sanatos la cap= SoriN, fata de exmplul de om oarecum tulburat la cap= eu.

    ReplyDelete
  4. Cam şubredă săraca fântână...

    ReplyDelete
  5. Este facuta la LAcul Rosu. Nu este functionala fantana. Este pusa doar de decor.

    ReplyDelete
  6. e peisaj de-al nostru! nu-mi inspira nimic acest tip de decor...poate pt ca am vazut prea multe fantani si capite de fan!?

    ReplyDelete

Atacul cu idei :