Monday, May 14, 2012

Andreea Marin & Mihaela Radulescu


Minuneee. Cele doua dive, Andreea Marin si Mihaela Radulescu, vor fi colege la Realitatea Tv, televiziune patronata de Elan Schwartzenberg, fostul sot al Mihaelei (macar asa stim cine va fi prima data afara) . Cum toata lumea se astepta la scandaluri si atacuri intre cele doua doamne, se pare ca au un contract care o va scutura bine de bani pe cea care o va lua pe aratura. "Nu am nicio părere din care să iasă valurile pe care şi le-ar dori publicul acela, amator de scandaluri ieftine. Doar că, dacă vom fi colege, nu va mai putea să spună lucruri urâte despre mine, conform contractului pe care-l am cu ei. Adică, dacă doreşte să mai aibă atacuri publice la adresa mea, ca cele recente de la o altă staţie, va trebui să plătească nişte amenzi cam mari. Cu alte cuvinte, pe perioada contractului meu cu Realitatea, va trebui să mă iubească cu forţa. Ce situaţie!", a declarat Mihaela Rădulescu
Andreea Marin va realiza emisiunea "Trezeste Romania", emisiune care va prezenta povestile romanilor care nu apar in tabloide sau la emisiune de incultura, dar schimba vieti si destine.
Mihaela Radulescu va prezenta o emisiune saptamanala care se va numi "Alegerile Mihaelei", ceva de genul Duminica in Familie (sincer nici nu cred ca ar putea face alt gen de emisiune).
sursa foto : aici

3 comments:

  1. sa vezi tu dragoste...nu subestima femeile...:)))...ar trebui facut un pariu...care incepe prima...eu pariez ca Andreea...Raduleasca e mai versata !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. coco, fara suparare, dar unde "SUNT" mai mult de o femeie, vor fi scantei :)

      Delete
  2. Si eu tot in Mihaela am mai multa incredere ca va putea sa se abtina. E vulpe batrana!!! :))

    ReplyDelete

Atacul cu idei :