Tuesday, May 8, 2012

Vintage
















Cuvinte(le) mele pe portativ sunt parte din timp, pentru ca doar asa pot fi vesnic indragostit. Doar asa pot fi sigur ca nu voi pierde niciodata farama de libertate pe care mi-o da iubirea.
-------------------------------------

12 comments:

  1. wonderful pic! love it :) that´s exactly what i´m looking for in my new challenge *just one pic*. so if you like.... :)

    ReplyDelete
  2. Great shot!
    I had a red one like that.

    ReplyDelete
  3. In sfarsit, ai revenit la natura moarta cu obiecte de tip unealta, pt care cred cat se poate de sincer ca ai un talent cat se poate de deosebit ! Chiar m-am uitat cu drag la aceasta poza, si efectiv am putut si eu sa rasuflu usurat !

    ReplyDelete
    Replies
    1. P.S. Stiu ca tu nu faci fotografii si le publici pe acest blog cu scopul prioritar de a-mi face mie personal placere, doar voiam sa iti comunic ca in sfarsit am putut si eu sa ma simt in largul meu si relaxat dupa ce am dat click oarecum deja de dinainte temator pe titlul ambiguu si vag amenintator/stressant (dupa experienta pozei anterioare) numit "Vintage" !

      Delete
  4. i love vintage things...

    ReplyDelete
  5. Foarte frumoasa fotografia! Felicitari!
    De ceas, ce sa zic, se incadreaza perfect in decorul camerei mele. :)

    ReplyDelete
  6. M-am refugiat din nou aici, prins intre 2 poze (cea dinainte si cea de dupa) despre functionalitatea trecuta si prezenta a diverselor stative cu forme feminine, (care pt mine nu au asa de mare interes deoarece sunt deja de mult familiar cu utilitatea lor politica care se pare ca pt tine este inca un mister demn de explorat), si voiam sa scriu despre detaliul care m-a induiosat in plus in aceasta poza, cel reprezentat de fragmentul de hartiuta galbena, parca aflat din greseala acolo langa ceas...si chiar nu stiu daca a fost un detaliu de compozitie premeditat, sau apare chiar din intamplare acolo, dar nici nu-mi pasa in vreun fel sau altul, pt ca ce a contat pana la urma in fond a fost rezultatul general de ansamblu extrem de satisfacator pt mine personal, pt care iti multumesc.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daca tot a venit vorba de politica, si pt ca ma simt asa de multumit, iti fac si o marturisire personala: ce m-ar satisface pe mine personal in cel mai inalt grad ar fi chiar intelegerea uneltelor ca exact ceea ce sunt, unelte, si totala lor depolitizare, chiar, daca un asemenea nivel de cenzura ar fi etic permisibil, chiar si in Arte, (inclusiv reprezentatiile lor artistice), pt a le lasa efectiv LIBERE sa redevina ceea ce sunt obiecte unelte, inclusiv poate si metode, (desi metodele sunt niste mai abstracte deci mai greu de inteles pt mine), si, desigur, eu personal NU am inteles sau conceput fiintele umane NICIODATA ca unelte, nici macar la nivel figurativ, sau conceptual sistemic-organizational, pur si simplu mi se pare ceva de neinteles si pur si simplu lingvistic neetic, sa creezi chiar si macar iluzia de nivel de licenta artistica posibil scuzabila ca o fiinta umana ar putea fi o unealta decat poate pt sine insusi, daca e cineva de meserie actor profesionist si isi utilizeaza intreaga fiinta in scop profesional, si cf eticii profesionale a acelei profesii.

      Iar ce scriam mai sus re utilitatea politica a stativelor cu diverse forme, fie feminine fie nu, NU trebuie de loc interpretat decat la nivelul cel mai concret si total nealuziv nemetaforic posibil.

      Delete
  7. albastru...una dintre culorile mele preferate...faine vremuri, fain ceas, faina poza
    o zi frumoasa iti doresc

    ReplyDelete

Atacul cu idei :