Thursday, March 17, 2011

Smena 8M

NUMARUL 5

13 comments:

  1. Foarte frumoase vechile aparate.Am si eu un exemplar asemenea a fost a tatalui meu.

    ReplyDelete
  2. Aaa,da asta-i primul aparat cu care am facut o poza .Este mai "dintr-o bucata" ca mai toate lucrurile rusesti,nu are eleganta celor anterioare dar stiu ca era apreciat la vremea lui.Cat de mult mi-am batut capul sa inteleg cum functioneaza la capacitate...Si nu am reusit!

    Multumesc!

    ReplyDelete
  3. salut, Costin!
    am primit mesajul tau si imi face placere sa raspund afirmativ. Te-am trecut in blogroll.

    ReplyDelete
  4. @ ticktook : sa il pastrezi.
    @ Sorin : am postat aceste fotografii pentru ca intr-un comentariu de la o postare anterioara, ai amintit de un aparat Smena.
    @ LumiRO : idem ticktook
    @ Klausen : Receptionat.

    ReplyDelete
  5. Da țin minte Smena.Foarte popular era pe vremea lui.

    ReplyDelete
  6. @ se-cret : si foarte bune. Imi vorbea la scoala profesorul de aceste aparate, erau la mare cautare.
    @ drcraciun : mesaj sters, prea multe aberatii off topic. scuze, dar daca mai intrii pe aici, incearca sa lasi o opinie legata de ce fac eu sau despre comentariile celorlalti. Asta ti-o cer ca sa ii respectam pe cei care nu vor sa afle marimea penisului cuiva sau alte detalii.

    ReplyDelete
  7. Mi-ai amintit de Smena uitat undeva intr-un sertar. Din pacate, nefunctionabil. Si zecile de fotografii pe care tata le-a realizat cu el. :)

    ReplyDelete
  8. Am avut şi eu un aparat ca acesta. E pe acasă, printr-un sertar. Avem şi bliţ cu cablu la el. Făcea poze grozave! După ce am învăţat fotografiatul cu el, am trecut la Zenit, care era un fel de "mercedes" foto (mă rog, mai rusesc! :D )

    ReplyDelete
  9. @CC: eu postasem doar o dedicatie muzicala de pe youtube de admiratie gennerala fata de poza si de camera continutra in ea, nu stiu de unde ai scos-o pe aia cu marimea partii anatomice mentionate, chiar acum am vazut ce ai scris aici , ac eu venisem sa ma mai bucur odata de poza asta frumoasa;

    Ce o sa-mi faci dupa ce am dat toatre declaratiile alea cu adevarat politice fata de poza tigancusei nelijate ?

    Dar despre ce am postat sub lock-down (ca ala mai contine si informatii actre Dr. Ruth, cea mai populara sex-therapist american din lume) ?

    Si chiar te rog serios sa imi spui daca aici avem voie sa interactionam si cu alti memebri postatori sau doar sa ne uitam la poza ta, sa ne dam o parere despre ea asa vorbind ca tampitii de uni singuri si pe urma sa plecam cu coada intre picioare la noi acasa singuri. Ca mie mi s-a mai reprosat chiar de curand pe alt blog ca am indraznit sa raspund la o intrebare direct adresata mie de un alt comentator si in plus ii raspunsesem sincer, poltiocos si cu informatii potential utile si pentru altii.

    Ca sa stii ca daca esti si tu din aia paranoizi (si eu sunt sa stii din cand in cand ca e si normal sa fii inclinat asa pe net unde nu poti vedea expresii sau gesturi ci doar citesti cuvinte si le interpretezi in capul tau in functie de ce te doare pe tine mai mult decat de ce il doare pe interlocutor cum ar fi politicos si mai normal in real life)...dar daca devii tu poaranoid fata de mine in mod constant , eu vreau sa te asigur ca nu ai de ce.

    ReplyDelete
  10. P.S. Daca in fond problema este (cum imi cam inchipui eu ca este de fapt) ca ti-am poreclit linkul la blogul tau personal "poze porno folositoare" , nu ai decat sa-mi spui direct cum te-am rugat inca de la bun iceput ca asta te face sa te simti neconfortabil, si eu am sa inteleg perfect asta deoarece nu sunt chiar atat de nesimtit sau tampit, si nu sunt nici sadic din fire, mai ales fata de artisti, si o sa ma gandesc eu la altceva. la fel de bine, poti sa si imi spui direct daca nu te simti confortabil sa fii in nici un fel linkat in blogrollul meu (din oricare motiv, nici nu ma intereseaza sa le aflu), e de ajuns sa-mi spui "da", sau "nu", sau "stop", eu personal inteleg ffff bine ce inseamna aceste cuvinte si le respect cca sens mai ales venind din partea unor persoane sanatoase,(ca la pacientii care sunt chir bolnavi si au nevoie de tratament fara consimtamant exista alte legi care se ocupa de asta, dar aici nu e cazul).

    Eu peste absolut tot pe bloguri unde comentez ma comport in general ca si cum as fi intr-o oarecare adunare sociala off-serviciu, si uneori . daca ma simt chiar bine sau bine-dispus, mai fac si bancuri, uneori e OK si cu double-entendre in anumite contexte, ca romanii fac din astea destul de des si preferential chiar as spune in real life.

    ReplyDelete
  11. Smena este aparatul foto al copilariei mele.am facut fotografii timp de vreo 10 ani cu el si te punea sa gandesti pentru ca iti potriveai timpul de expunere si diafragma dupa starea vremii.acuma,cu tehnica noua,apare si superficialitatea,ce sa mai vorbesc de HDR,care ma dezgusta.fotografia trebuie facuta fara improvizatii,dupa parerea mea.

    ReplyDelete

Atacul cu idei :