Tuesday, March 15, 2011

Poenari Citadel


12 comments:

  1. Poenari si multe alte cetati si vestigii te asteapta...

    ReplyDelete
  2. Costin, nu ai facut mai multe fotografii la Cetate?

    ReplyDelete
  3. @ Raul : As vrea sa pot ajunge la toate aceste edificii.
    @ Karina : Ba da am facut.

    ReplyDelete
  4. de cativa ani ma chinui sa fac Transfagarasanul si bineinteles Poienari e unul din punctele de atins. Poate reusesc anul acesta.

    ReplyDelete
  5. Costin te aştept şi prin Hunedoara la Castelul Corvineştilor!

    ReplyDelete
  6. @ Baltazar: Te sfatuiesc sa te duci. e una din experientele ce nu trebuie sa le ratezi intr-o viata de om. Este INCREDIBIL. O sa te faca sa te indragostesti de Romania.
    @ Bogdan : cu cea mai mare placere, sper sa am drum si pe acolo candva. Te anunt.

    ReplyDelete
  7. Prea multe trepte pentru mine :P

    ReplyDelete
  8. Este foarte frumos la Poenari, merita vizitat.

    @baltazar72: Sfat - daca te duci, sa iti pregatesti mancarica in rucsac, pentru ca acolo exista un singur restaurant, "La Cetate", care este exact langa cetate, si unde mancarea este mai mult decat groaznica (ne-am fortat sa o bagam pe gat numai pentru ca ne era foame), mesele sunt murdare, si nimeni nu te baga in seama. De cand am intrat si ne-am asezat la masa si pana a venit cineva sa ne intrebe de sanatate a durat pe putin jumatate de ora, in conditiile in care eram la o masa fix in mijloc, pe unde treceau toti chelnerii. De cand am comandat si pana a venit "mancarea" a durat vreo 45 de minute.

    ReplyDelete
  9. Frumoasă poză! Mă mir că n-au dispărut balustradele la scară. Pe drumul ce duce spre mânăstirea Caraiman, la Buşteni, nu a mai rămas nici una. Oameni gospodari, aveau nevoie p'acasă !

    ReplyDelete
  10. Vad ca printe lumea interesata s-a dus deja vestea in blogosfera despre uram mea fa de psici si mai multe persoane si-au pus deja poze sau oboiecte de dedeochi de tip felin ba in avatra ba pe blog ca sa ma gonesaca pe mine si sa nu cumva sa calc pe la ei, lucru care tin sa va anut a produs 2 efecte:
    1. ma simt magulit dar nu si flatat de caest fel de atentie
    2. am incept deja sa ma desensitizez de teama mae de pisici datoerita fenomenului bine cunoscut de psighiatrii competenti numit flooding, deci acum le tolerez chira mai bine si ca nu ma vor mai impiedica sa ma i vizitez sau sa comentez pe blogurile pe unde am eu chef sa ma duc in inspectie.
    Deci, daca vreti sa ma tineti mai depaerte de blogurile voastre din care unele, desi nu prea multe (ca sa va linistesc, un pic daca v-ati speriat de esecul suferit) sunt atragatoare fata de mine, trebuie deci sa gasiti sau sa inventati alte metode de a ma dezgusta sau a ma goni pe mine de pe blogurile voastre, pot eu chiar sa va ofer (deaorece eu sunt si altruist uneori, nu numai cinic, calculat, naiv, narcisist, machiavelic,exhibitionist, fetishist, etc) o sugestie foarte eficienta: puneti tatze mari de feei peste tot si o sa vedeti cum o sa ma goniti de pe la voi, ca la satea . cu flooding sau faar, tot nu merge nici aversive therapy , av anut, e informatie de ultima ora, ca se re-incearca in Amarica la fiecare vreo 4-5 ani, si tot nu merge, deci daca puneti tztzele mari...uite asa ma goniti si pe mine automat de la voi de pe bloguri.

    ReplyDelete
  11. sorry pentru spelling, dar eram emotionat deoarece tocmai comiteam un act de tradare fata de comunitate. (nu e nevoie sa intelegeti, doar cuvantul "tradare" e important, asta faceam eu, si de aia eram emotiv)

    ReplyDelete
  12. @ Gerhald: Fa abstractie, privelistea merita tot efortul. eu nu mai aveam rabdare sa ajung la cetate. am luat la fuga prin padure, nu am folosit treptele. A fost o senzatie minunata. Mi-a adus aminte de copilarie, cand numai prin copaci stateam.
    @ Zina : Nu au disparut balustradele pentru ca acolo este un "birou" cu paza. Printe zidurile cetatii se plimba oameni care "lucreaza" acolo. Cred ca din acest motiv, s-a mentinut asa.
    @ drcraciun : o rugaminte : sa discutam la subiect. multumesc.

    ReplyDelete

Atacul cu idei :