Wednesday, March 9, 2011

Egyptian Sky


18 comments:

  1. Frumos apusul între palmieri și probabil că Nilul e pe aproape.Excelentă imagine.Îmi place!

    ReplyDelete
  2. Eram pe un vas de croaziera, chiar pe Nil. Recomand tuturor sa mearga acolo, seara este un peisaj de poveste.

    ReplyDelete
  3. Oare Raiul este pe pamant? Minunat apus!

    ReplyDelete
  4. @ Bogdan Vasiliu: Raiul este pe pamant, daca stim sa il gasim, sau cum este si in cazul tau (dar si al meu)daca vrem sa il vedem.

    ReplyDelete
  5. Iubesc apusurile sangerii, fotografiile ce le surprind sunt preferatele mele.

    ReplyDelete
  6. ooo, ce romantic! un apus de soare, sub palmieri... daca mai si spui ca erai cu iubita, atunci... perfectiune a fost atinsa!

    ReplyDelete
  7. @ carmen : Eram in luna de miere. aveam o saptamana de cand ne casatorisem. stateam pe puntea vasului, singuri pe un vas de 150m lungime, ne gandeam ce am facut in urma cu 7 zile si ne bucuram de viata.
    @ Nice : iti dau pofta de viata, te fac sa iti fie dor de ziua urmatoare.

    ReplyDelete
  8. e bine ca ai schimbat putin tonul fotografiilor, sa ne amintim ca mai e speranta...

    ReplyDelete
  9. Imi place atmosfera orientala.Bravo man.

    ReplyDelete
  10. Un apus sublim, surprins cu mare maiestrie de un as al fotografiei! Felicitari!

    ReplyDelete
  11. Sincer,te lasa fara rasuflare.

    ReplyDelete
  12. Sa fiti fericiti sa sa mai aveti parte de aceeasi atmosfera de vis, ori unde ati fi! exact cum ai scris mai sus, paradisul poate fi oriunde, trebuie doar sa-l doresti! :)

    ReplyDelete
  13. Profesoara mea de limba romana din liceu era maritata cu un barbat de afacer egiptean. Ma ma mea avea o parere cam poroasta despre acesata profesoara de-a mea pentru ca:

    1. o vedea ca se imbraca mai mult in negru mai mereu si mama mea nu sufera culoarea meagra, si pe mine si acum se supara daca ma vede in negru uneori, drept care eu tind mereu sa ma simt vinovat dac imi cumpar ceva negru,, oricat de mult mi-ar place, si tind as ma imbrac mai mult in maro, culoare care de fapt mie-mi dispalce profund;

    2. a fost o data in vizita la ea acasa si a vazut multe saluri orintale presarate din loc in loc si cand a venit acasa din vizita aia a comentat fata de mine ca i se pare ca profesoara asta e cam lenesa, ca nu tine casa ordonata si curata cum ar trebui.

    Mie imi placea profesoara mea de limba romana din liceu pentru ca mi se parea calma, blanda si usor misterioasa (desi de fapt era poate doar indiferenata pentru ca avea destui bani de la barbatul ei si nu se chinuia ca ceilelti profesori din cauza asta.)

    Nu cred ca am invatat nimic util de la ea despre limba sau literatura romana, deci acum, cand sunt mai mare, tind sa ma apropii de parerea initiala a mamei mele.

    ReplyDelete
  14. @Raul : Pai incerc sa nu mentin aceiasi nota, plictiseste.
    @ Richard : Iti multumesc omule pentru tot.
    @ Nea Costache: Multumesc frumos. Vorbe prea mari pentru un om ca mine.
    @ tictook : Iti multumesc pentru vizita, te mai astept.
    @ Carmen ; Iti multumim frumos.
    @ drcraciun : Fiecare popor are cultura si personalitatea lui. Cand am fost in Egipt, am incercat sa caut in oamenii de acolo esenta lor, cum sunt ei. Barbatii niste lenesi care isi iubesc femeile mai mult decat propria lor viata. Femeile sunt coplesite de indatoririle casnice si asta le-a afectat. Profesoara aceea nu era egipteanca. A dat peste unul cu bani si nu o mai interesa nimic. Acolo nu este asa. Acolo femeile nu muncesc, pentru ca barbatii au indatorirea sa le intretina. Dar daca muncesc, barbatii nu au voie sa se apropie de castigul lor.

    ReplyDelete
  15. Ya,ya, nice apus :P
    Cine-l vede pe viu se poate considera un norocos. Eu am avut acest noroc, alaturi de persoana iubita :) adicatelea fotograful.
    Te lasa de-a dreptul fara cuvinte, dupa ce vezi asa ceva poti spune ca ai vazut tot ce are mai bun de oferit aceasta planeta.

    ReplyDelete
  16. foarte frumoasa cultura egipteana si tara in sine... sper sa am si eu onoarea sa vizitez acele taramuri!

    ReplyDelete
  17. O imagine extraordinara!
    Am fost incantat sa descopar acest blog cu fotografii de calitate. Cu siguranta am sa revin in acest spatiu de visare cu placere.

    P.S. Am adaugat link-ul acestui blog la blogroll pe http://cosminstefanescu.wordpress.com asa cum bine mi-ai sugerat.

    ReplyDelete
  18. @ Pato Basil : o tara frumoasa din punct de vedere istoric. este foarte saraca si enervanta daca nu ai rabdare. ca turist trebuie sa negociezi totul. Mie mi s-a intamplat sa negociez cu un negustor si 30 de minute. Pentru turisti pretul este de 4-5 ori mai mare (cel putin). Daca vrei sa mergi in Egipt, mai asteapta 1-2 ani. Acum cu criza asta la ei, nu mai sunt atat de organizati.
    @ Cenusa luminii : iti multumesc frumos. Ma bucur ca iti place ceea ce fac. Am intors serviciul legat de blog.

    ReplyDelete

Atacul cu idei :