Friday, January 6, 2012

Winners

Uite ca pe nestiute s-a terminat prima luna de concurs. Imi cer suze Laurei, ca inca nu am apucat sa ii trimit cartea, desi sta frumos ambalata, nu am gasit 40 de minute sa ma duc la un oficiu postal sa o expediez.
Ii multumesc si Andrei pentru ca imi faciliteaza obtinerea cartilor mai repede si mai usor. Va multumesc si voua pentru ca participati la aceasta provocare nebuna, numita Life in Pictures unde imaginile, sunetului si cuvintele bine alese sunt mai presus de orice.
Pentru cei care inca nu au aflat, exista un nou blog Life in Pictures, unde voi posta toate imaginile, clipurile si textele de pe blogurile care participa la provocarea mai sus numita.
Iata si castigatorii :
  1. Laura T.
  2. Rokssana
  3. Pandhoraa
  4. Luiza

8 comments:

  1. asa cum ti-am spus si pe mail, sunt incantata ca "sortii" m-au desemnat castigatoare :)
    am citit si pe blogul lui Dorinescu despre Andra Pavel...el o sustinea cu multa caldura,un motiv in plus pentru a citi cartea...bafta viitorilor participanti!

    ReplyDelete
  2. felicitarile mele castigatorilor!:)

    ReplyDelete
  3. Eu vreau sa stiu cine sunt membrii juriului ca sa incep sa le dau background check, deoarece, examinand clasamentul castigatorilor de mai sus, am determinat ca exista posibilitate semnificativa de incompetenta. Din pacate nu mi-am dat seama cu ce poza a participat castigatorul locului 1, dar in orice caz opinia mea ferma este ca Rokssana nu merita un loc ierarhic superior Pandhoorei, deoarece arta primeia linkata acolo nu reprezenta decat niste truisme atasate unor fotografii neoriginale, in schimb cea a celei de-a doua chiar era o incercare de efort original si totodata si MULT superior etic empatic fata de publicul general spectator.

    ReplyDelete
  4. Erata:

    1. a se inlocui cuvantul "spectator" cu expresia "consumator de arta";

    2. sorry de mis-spell nume Pandhoraa, cu 2 de "o", gresit, mai sus

    ReplyDelete
  5. Disclaimer: sa stiti ca in mod AUTENTIC SINCER opinia mea de mai sus NU a fost influentata de faptul ca mie nu mi-au aparut recent niste comentarii pe blogul Rokssanei, (mai mult ca sigur, oricum, nu din motive de cenzura intentionata, ca nu existau motive reale pt asa ceva, desi recunosc ca unul continea aprecieri critice NEGATIVE bine formulate si bine meritate, IMHO, fata de scriitorul patologic francez de origine romana E. Cioran, inca predat in mod TOTAL necorespunzator, din cate am auzit, in scolile PUBLICE din Romania, ci, mai degraba, din motive tehnice legate de platforma Blogspot sau aia care e folosita acolo, deoarece erau prea lungi sau contineau linkuri html).

    ReplyDelete
  6. Buna ziua,
    Va citim si urmarim blogul de ceva timp, indeajuns de mult incat sa avem bucuria si convingerea ca blogul dumneavoastra merita pe deplin, sa fie premiat cu ''Premiul Most Wanted Blog'' , datorita pasiunii, imaginatiei, talentului, originalitatii si creativitatii dumneavoastra, dar mai ales datorita valorii morale si educative pe care pagina dumneavoastra o promoveaza in blogosfera romaneasca! Va rugam sa ne anuntati daca acceptati premiul sau nu accesand acest link: Premiul MWB ! Puteti afla mai multe despre MWB, convingeti-va de seriozitatea si pasiunea noastra in a promova bloguri de calitate! Ati primit premiul MWB, pentru ca unul dintre autorii nostri v-a recomandat cu placere!
    ''MWB nu cauta faima,nu cauta cifre si nici statistici ,cauta valoarea,originalitatea ,talentul si pasiunea, iar asta face oricine accepta premiul MWB si mai ales cei ce aleg sa devina membrii sau autori ai echipei MWB, pentru ca stim ca dincolo de bloguri vorbeste viata!''

    ReplyDelete

Atacul cu idei :