Sorry, scrisesem un comment mai lung si pe urma a disparut, ca asa se intampla pe Blogspot, pe urma partea a 2-a nu mai avea nici un sens asa ca am sters-o.
Ce voiam sa zic era ca: Ah ! Chiar aveam nevoie de de-stress la bar, ca am avut o saptamana destul de neobisnuit de grea la serviciu real aici. Plus ca eu nu prea utilizez barmanii ca sistem de suport, ca stiu ca sunt deja plictisiti de tipi din astia ca mine, care mai mult vor sa vorbeasca decat sa consume alcool, plus ca sunt deja burned out profesional de aia care si consuma tone de alcool si si sunt ff vorbareti sau agitati...deci, chiar, etic principial evit, dar uneori nu ma pot abtine, si azi a fost chiar o zi din asta, si m-am dus la bar mai devreme, si am baut, dar doar o bere, si am si zis cateva cuvinte la barman, dar nu indeajuns de multe incat sa ma descarc total, plus ca nici soferul de taxi dupa aia nu a prea avut chef de vorba, asa ca nu am insistat dincolo de ca i-am povestit o chestie in 2 propozitii, care nici nu l-a interesat asa de mult, de m-am simtit chiar vinovat ca l-am utilizat pe asta drept suport si inca pe bacsis relativ mic..asa ca acum am venit aici.
Ultima oara cand am baut tequila, (care, BTW, se scrie cu un singur L...sorry), a fost probabil in Hawaii, dar nu mi-a placut asa de mult ca aia din Texas...normal, mai aproape de patria mama.
Si singurul barman mai putin competent profesional cu care m-am intalnit eu vreodata in viata a fost in Pennsylvania...dar adevarul e ca nici eu nu l-am utilizat prea corect. Cei mai profesionisti la nivel general se afla, nu e de mirare, la New York. In California nu gasesti decat la nivel de baruri de hoteluri de lux, minimum 4 stele, de obicei mai des la 5, din astia mai super-pro. In Texas e un adevarat crap shoot, adica poti sa dai peste unul neasteptat de bun unde nici nu te-ai putea astepta, sau exact invers. Nu am fost niciodata la bar in Washington DC.
Tequilla , nu prea ma tenteaza sa ii cunosc gustul, dar imi place culoarea miezului de lamaie in lumina reclamei, dar si restul luminilor verzi-oranj formate in jurul paharaului. Fotografia e foarte reusita :).
hmmm...lipseste sarea:)! frumos surprins!
ReplyDeletetentant...
ReplyDeleteWOW! Ştii că îmi faci poftă? :)
ReplyDeleteexista ceva care sa te incalzeasca mai rapid decat tequila? :)
ReplyDeletevorba lui Max...imi faci pofta :)
Va trebui să gust și eu Tequila că deja mă râd nepoatele :(!
ReplyDeleteAm primit o motivare serioasă aici la tine !
This comment has been removed by the author.
ReplyDeleteSorry, scrisesem un comment mai lung si pe urma a disparut, ca asa se intampla pe Blogspot, pe urma partea a 2-a nu mai avea nici un sens asa ca am sters-o.
ReplyDeleteCe voiam sa zic era ca: Ah ! Chiar aveam nevoie de de-stress la bar, ca am avut o saptamana destul de neobisnuit de grea la serviciu real aici. Plus ca eu nu prea utilizez barmanii ca sistem de suport, ca stiu ca sunt deja plictisiti de tipi din astia ca mine, care mai mult vor sa vorbeasca decat sa consume alcool, plus ca sunt deja burned out profesional de aia care si consuma tone de alcool si si sunt ff vorbareti sau agitati...deci, chiar, etic principial evit, dar uneori nu ma pot abtine, si azi a fost chiar o zi din asta, si m-am dus la bar mai devreme, si am baut, dar doar o bere, si am si zis cateva cuvinte la barman, dar nu indeajuns de multe incat sa ma descarc total, plus ca nici soferul de taxi dupa aia nu a prea avut chef de vorba, asa ca nu am insistat dincolo de ca i-am povestit o chestie in 2 propozitii, care nici nu l-a interesat asa de mult, de m-am simtit chiar vinovat ca l-am utilizat pe asta drept suport si inca pe bacsis relativ mic..asa ca acum am venit aici.
Ultima oara cand am baut tequila, (care, BTW, se scrie cu un singur L...sorry), a fost probabil in Hawaii, dar nu mi-a placut asa de mult ca aia din Texas...normal, mai aproape de patria mama.
ReplyDeleteSi singurul barman mai putin competent profesional cu care m-am intalnit eu vreodata in viata a fost in Pennsylvania...dar adevarul e ca nici eu nu l-am utilizat prea corect. Cei mai profesionisti la nivel general se afla, nu e de mirare, la New York. In California nu gasesti decat la nivel de baruri de hoteluri de lux, minimum 4 stele, de obicei mai des la 5, din astia mai super-pro. In Texas e un adevarat crap shoot, adica poti sa dai peste unul neasteptat de bun unde nici nu te-ai putea astepta, sau exact invers. Nu am fost niciodata la bar in Washington DC.
N-am baut niciodata, dar arata tare bine!
ReplyDeleteO zi minunata!
Bună Costin!
ReplyDeleteNu știu cum este că nu am băut
dar arată frumos poza!
O duminică frumoasă!
Am gustat o dată. Prefer palinka! :)
ReplyDeleteCheers! Kippis!
ReplyDeleteO zi vesela, Costin! :)
ReplyDeleteNu-i prea tarziu sa-ncerc :D
ReplyDeleteO zi buna ! >:D<
Palinca mexicana :)
ReplyDeleteFrumoasa fotografia!
Eu iau lamaia! O zi frumoasa!
ReplyDeletegreat shot!
ReplyDeletefrumoasa poza :)
ReplyDeleteChiar arata interesant fotografia. O duminica placuta!
ReplyDeleteas bea o tarie acum :) ... :X
ReplyDeletemultumiri pt frumoasa provocare
ReplyDeletehmm.. fain..
ReplyDeleteMagical play of light and shadow! And love the glow of the green!
ReplyDeleteO fotografie interesantă. Îmi place cum se reflectă lumina aceea verzuie prin sticlă, cum se filtrează prin feliuța de lămâie...
ReplyDeleteTequilla , nu prea ma tenteaza sa ii cunosc gustul, dar imi place culoarea miezului de lamaie in lumina reclamei, dar si restul luminilor verzi-oranj formate in jurul paharaului. Fotografia e foarte reusita :).
ReplyDeletemi-ai facut pofta! :)
ReplyDeleteCe schimbatoare sunt culorile!
ReplyDeleteVerdele vorbeste cu blandete intotdeauna, chiar daca este al unei lamai, influentate putin. :P
Pfffu... fotografia asta nu-i bună de văzut la lucru. Îţi vine să te iei şi să pleci în oraş, la un shot de ceva :)
ReplyDeleteTequila e delicioasa...mai ales tequila sunrise...hihihi:)
ReplyDelete