Sunday, January 8, 2012

Tequila

Pentru cei care nu stiu, toate imaginie, clipurile si textele inscrise la provocare le voi posta pe blogul Life in Pictures.

Shadow Shot Sunday
29 comments:

 1. hmmm...lipseste sarea:)! frumos surprins!

  ReplyDelete
 2. WOW! Ştii că îmi faci poftă? :)

  ReplyDelete
 3. exista ceva care sa te incalzeasca mai rapid decat tequila? :)
  vorba lui Max...imi faci pofta :)

  ReplyDelete
 4. Va trebui să gust și eu Tequila că deja mă râd nepoatele :(!
  Am primit o motivare serioasă aici la tine !

  ReplyDelete
 5. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 6. Sorry, scrisesem un comment mai lung si pe urma a disparut, ca asa se intampla pe Blogspot, pe urma partea a 2-a nu mai avea nici un sens asa ca am sters-o.

  Ce voiam sa zic era ca: Ah ! Chiar aveam nevoie de de-stress la bar, ca am avut o saptamana destul de neobisnuit de grea la serviciu real aici. Plus ca eu nu prea utilizez barmanii ca sistem de suport, ca stiu ca sunt deja plictisiti de tipi din astia ca mine, care mai mult vor sa vorbeasca decat sa consume alcool, plus ca sunt deja burned out profesional de aia care si consuma tone de alcool si si sunt ff vorbareti sau agitati...deci, chiar, etic principial evit, dar uneori nu ma pot abtine, si azi a fost chiar o zi din asta, si m-am dus la bar mai devreme, si am baut, dar doar o bere, si am si zis cateva cuvinte la barman, dar nu indeajuns de multe incat sa ma descarc total, plus ca nici soferul de taxi dupa aia nu a prea avut chef de vorba, asa ca nu am insistat dincolo de ca i-am povestit o chestie in 2 propozitii, care nici nu l-a interesat asa de mult, de m-am simtit chiar vinovat ca l-am utilizat pe asta drept suport si inca pe bacsis relativ mic..asa ca acum am venit aici.

  ReplyDelete
 7. Ultima oara cand am baut tequila, (care, BTW, se scrie cu un singur L...sorry), a fost probabil in Hawaii, dar nu mi-a placut asa de mult ca aia din Texas...normal, mai aproape de patria mama.

  Si singurul barman mai putin competent profesional cu care m-am intalnit eu vreodata in viata a fost in Pennsylvania...dar adevarul e ca nici eu nu l-am utilizat prea corect. Cei mai profesionisti la nivel general se afla, nu e de mirare, la New York. In California nu gasesti decat la nivel de baruri de hoteluri de lux, minimum 4 stele, de obicei mai des la 5, din astia mai super-pro. In Texas e un adevarat crap shoot, adica poti sa dai peste unul neasteptat de bun unde nici nu te-ai putea astepta, sau exact invers. Nu am fost niciodata la bar in Washington DC.

  ReplyDelete
 8. N-am baut niciodata, dar arata tare bine!
  O zi minunata!

  ReplyDelete
 9. Bună Costin!
  Nu știu cum este că nu am băut
  dar arată frumos poza!
  O duminică frumoasă!

  ReplyDelete
 10. Am gustat o dată. Prefer palinka! :)

  ReplyDelete
 11. Nu-i prea tarziu sa-ncerc :D

  O zi buna ! >:D<

  ReplyDelete
 12. Palinca mexicana :)
  Frumoasa fotografia!

  ReplyDelete
 13. Eu iau lamaia! O zi frumoasa!

  ReplyDelete
 14. Chiar arata interesant fotografia. O duminica placuta!

  ReplyDelete
 15. multumiri pt frumoasa provocare

  ReplyDelete
 16. Magical play of light and shadow! And love the glow of the green!

  ReplyDelete
 17. O fotografie interesantă. Îmi place cum se reflectă lumina aceea verzuie prin sticlă, cum se filtrează prin feliuța de lămâie...

  ReplyDelete
 18. Tequilla , nu prea ma tenteaza sa ii cunosc gustul, dar imi place culoarea miezului de lamaie in lumina reclamei, dar si restul luminilor verzi-oranj formate in jurul paharaului. Fotografia e foarte reusita :).

  ReplyDelete
 19. Ce schimbatoare sunt culorile!
  Verdele vorbeste cu blandete intotdeauna, chiar daca este al unei lamai, influentate putin. :P

  ReplyDelete
 20. Pfffu... fotografia asta nu-i bună de văzut la lucru. Îţi vine să te iei şi să pleci în oraş, la un shot de ceva :)

  ReplyDelete
 21. Tequila e delicioasa...mai ales tequila sunrise...hihihi:)

  ReplyDelete

Atacul cu idei :