Tuesday, January 17, 2012

Piata Universitatii

 Imagini ale oamenilor care isi cer drepturile. Traim intr-o Romanica oropsita si aruncata la marginea continentului. Suntem doar o piata de desfacere pentru puterile economice ale Europei. Vor urma si alte imagini din piata5 comments:

 1. Mda:) din păcate am ajuns niște cerșetori și niște muritori de foame în propria țară.Păcat de ea că este extrem de frumoasă și nu știm să profităm de asta,în loc sa promoveze și ei ceva folositor promovează toate/toți curvele , maneliștii , inculții și hoții.Păcat !:)

  ReplyDelete
 2. Cat de rau imi pare de oamenii care stau si indura atata frig din cauza unui nesmtit...

  ReplyDelete
 3. eram sigura ca esti acolo...

  ReplyDelete
 4. Lui Crin Antonescu i-a fost redus salariul de parlamentar cu 25%. Şi cum el din salariul ăsta trăieşte, s-a mîniat. Mijlocitorii acestei noi aliante impotriva firii sunt Felix si Colivia, recte motanul turnator si biroul sau senatorial.Victor Ponta se simte pe val. Sondajele sînt bune, PSD a trecut de la un discurs mistico-neoliberal, la ceva idei de stînga mai clare. Sînt exact condiţiile ideale în care un tînăr politician poate să dea un chix de zile.Greierele Orban canta la vioara si a prins ce zboara...

  ReplyDelete
 5. Ma bucur ca am vazut imagini cu stema regala. S-a scandat pro-monarhie si in Bucuresti si in alte orase, insa onor televiziunile au evitat sa filmeze sau sa comenteze. Unele in speranta de a trage spuza pe turta opozitiei, altele din "ordin" banuiesc. Imagini si pareri despre manifestatii am strans in ultima editie de Blog and roll. Spor!

  ReplyDelete

Atacul cu idei :