Friday, March 13, 2015

Salveaza o Inima


Am primit azi pe blog rugamintea unui tata, rugamintea de a face ceva minor, dar care, cu ajutorul noastru al tutuor, ajuta un copil. Sa scriu aici cateva randuri despre  copilul sau, despre Nicolas Galatanu. Informatii gasiti si pe Salveaza o Inima.  Un baiat de 5 ani care viseaza sa mearga pe bicicleta, sa alerge, sa joace fotbal, asa cum si eu imi doream in fiecare zi cand eram de varsta lui, asa cum si voi toti va doreati.
Nicolas sufera de o boala cumplita care ii atrofiaza muschii, ATROFIE MUSCULARA SPINALA TIP 2. Sansa lui sta intr-o operatie de implant de celule STEM. Implantul se va produce in 8 etape, in decurs de o luna (20 aprilie - 20 mai) intr-o clinica din Thailanda.
 Aici intuiti ca de la noi se vrea o donatie. Se vrea un ajutor. E simplu, e usor si va rog sa ma credeti o sa va simtiti foarte bine stiind ca si voi contribuiti la salvarea unui copil. Donati prin sms 7,8,9,10 euro. Pentru multi dintre noi 7 euro inseamna doua pachete de tigari, o pizza si o bere, bani pusi pe un bilet necastigator la pariuri sportive. Hei, hai sa fumam mai putin timp de 4 zile, sa nu mancam azi pizza si sa nu bem bere, azi sa nu pariem pe un loz necastigator ci pe unul castigator, operatia lui Nicolas.
Dragi ciclisti, dragi maratonisti si triathlonisti haideti sa ne gandim pentru 10 secunde ca nu putem sa pedalam, sa alergam sau sa inotam. Gata, nu va panicati, avem norocul sa putem.
Avem ocazia sa ne salutam pe drum cand iesim la ture cu bicicletele, avem bucuria sa ne ajutam intre noi pe traseu cand avem probleme tehnice, avem bucuria sa ne simtim oameni, sa ne incurajam de pe margine. Apelez la voi si va rog ca din ceea ce aveti si CONSIDERATI ca puteti sa dati, DONATI pentru Nicolas . Boogie, George Oprea, Mihai Veltan, Calin Ioan, Bogdan Minca, Romeo Begu, Daniel Sardan si voi toti cei cu care am norocul sa ma intalnesc la concursurile de MTB, cum ar fi ca peste 15 sa treaca pe langa noi, pe bicicleta un baiat numit Nicolas. As fi bucuros, cand eu voi concura la 40-49 de ani :) , sa il vad cum pedaleaza.
Andrei RosuCatalin Tamas, Alex Paul, Radu Sparanceana, cum ar fi daca intr-o zi pe la un concurs ar alerga pe langa voi Nicolas. Alexandra Caraulani daca intr-o alta zi un baiat de 20 de ani va trece pe langa tine alergand ca un nebun in timp ce tu iti faci antrenamentul zilnic :)

Ma iertati ca am folosit numele voastre fara permisiune.

1 comment:

  1. Less is more .... zicea Coco Chanel si mare dreptate avea!
    Tot binele din lume pentru Nicolas!

    ReplyDelete

Atacul cu idei :