Wednesday, March 18, 2015

Casatoriile intre homosexuali

Sunt pentru casatoria intre cuplurile homosexuale. Ma astept inca din start sa am multi contestatari, dar si cativa sustinatori. Am vazut ca parlamentarii romani au votat in Parlamentul european pentru legea casatoriilor intre homosexuali. Felicitari. Bravo oameni buni, s-a mai rupt o mica parte din negura in care se pierde evolutia romanului.

Sa fiu sincer cred totusi ca cei care au votat pentru au facut-o mai putin din convingerile unei minti libere ci pentru ca asa a decis majoritatea partidului european din care fac ei parte.
Societatea romaneasca este inca bine patronata, imi permit sa spun si manipulata, de catre preotime, de oameni cu interese uriase, de oameni care vor sa aiba acces la o putere uriasa de a controla masele. Romanii inca nu au iesit de sub jugul FRICII, de sub tutela tiranica a ceea ce cred ei ca este propria lor gandire.

Constientizez ca ne este greu sa acceptam ca oamenii de acelasi sex sa se casatoreasca. Convingerile noastre religioase ne intuneca mintea, ne blocheaza creierasul sa gandesca liber. Ne oripilam cand vedem doua persoane de acelasi sex ca se saruta, dar, nu-i asa dragi barbati ca va excita cand va uitati la filmele XXX? Blamam oameni crezand ca noi suntem mai buni decat ei, ne credem din senin judecatori de suflete si de minti diferite de ale noastre. Mergem la biserica si spunem ca Domnul este singurul nostru judecator, dar aruncam cu piatra judecatii in cei pe care nu dorim sa ii acceptam. In mintea noastra se naste si invidia atunci cand vedem ca unii pot accepta ceea ce noi nu reusim si de aici reactiile menite sa stigmatizeze.

Vor veni de la unii intrebari de genul ”ce o sa ii spui copilului tau daca te intreaba.....”, ”ai accepta sa ai copilul homosexual?” etc. Bucuros o sa raspund la toate.

E timpul sa ne deblocam mintea, sa scoatem capul din pamant, sa fim oameni si nu judecatori.

Nu ne da nimeni dreptul sa judecam si sa stigmatizam, doar pntru ca ceilati nu sunt la fel ca noi.

5 comments:

  1. ceea ce ai scris este perfect fondat, reprezinat realitatea noastra si nu numai a noastra...
    eu cred ca este foarte importanta educatia, aici este punctul sensibil...un om educat isi foloseste mintea, gandeste.
    o educatie proasta sau lipsa ei deformeaza mintile...aici trebuie lucrat dar e mult, mult de munca...

    ReplyDelete
  2. Aici nu este vorba despre o educatie proasta, sau gandire "intunecata" de religie. este vorba despre legea firii, legea naturii. Cand te casatoresti, am inpresia ca nu esti casatorit, se spun niste lucruri, cu institutia casatoriei, piatra de temelia a societatii, copii.... Practica homosexuala este veche de cand lumea, insa legalizarea in cuplu casatorit... asta este culmea dupa parerea mea. In general, casatoria este o lupta, o lupta dea mentine o relatie, si de a crea ceva, de a lasa ceva in urma. Un om care ar fi putut, insa nu a procreeat, este un om care a pierdut ce este mai important si sacru in viata: propriul copil, si nu ai sa intelegi ce scriu aici decat atunci cand iti vei tine propriul copil in barte! Ok, vor sa se "iubeasca" in dos, nu ma intereseaza, atata timp cat nu imi jeneaza ochiul cu u comportament inadecvat in public. Insa casatoria ...are un scop mai mare decat cel de a pune niste bunuri la comun. Este sacrul care preia ce este mai bun din genele ambilor parinti, si dezvolta mai departe urmasi, generatii care, daca vor fi educate intr-un mod etic si empatic, pot schimba ceva in lumea asta.

    ReplyDelete
  3. Hi, Really great effort. Everyone must read this article. Thanks for sharing.

    ReplyDelete
  4. Sa inteleg ca esti homosexual ? Homosexualitatea exista inca din timpuri immemoriale insa...pana in acest secol cam nimeni nu s-a gandit sa elaboreze o lege prin care sa fie legiferata inclusiv casatoria intre "cupluri " homosexuale . Un francea { nu-mi mai aduc aminte numele sau ....probabil Andre Malroux } spunea mai nu stiu cand : " secolul al XXI-lea va fi religios sau...nu va mai fi deloc ". O fi avand si asta dreptate , mai ales ca ....era totusi francez !!!

    ReplyDelete




  5. Thankyou for the valuable information.iam very interested with this one.
    looking forward for more like this.

    ac market




    ReplyDelete

Atacul cu idei :