Tuesday, October 25, 2011

Blogger Night

     Printre "prietenii" mei virtuali, sunt cativa pe care mi-as dori sa ii intalnesc, sa stam de vorba la o bere, la un pahar de vin, la un ceai, sa incepem discutii despre orice. Manat de putin entuziasm, pentru a intampina cu vitejie esecul, m-am gandit sa facem o intalnire a bloggerilor. Seara devreme, la un restaurant, la o terasa, oriunde. Stiu ca este o initiativa aiurita, dar macar bloggeri din aceleasi orase sa se intalneasca. Asa cum spuneam, sunt cativa bloggeri pe care as vrea sa ii intalnesc, macar cei care sunt din Bucuresti. Ce parere aveti despre aceasta noua tampenie a mea?

14 comments:

  1. Probabil se va deschide problema banilor. Ma gandeam, ca cei care vor sa ne intalnim undeva sa recurgem la un plan de marketing destul de utilizat, reclama pe blog localului care ne gazduieste.

    ReplyDelete
  2. Desi nu sunt "prietenul" tau virtual, pot spune ca vreau sa vin si eu la o intalnire, sa ne cunoastem mai bine si sa facem discutii despre viata, blog si altele :)

    ReplyDelete
  3. Faină idee, Costin! Bravo! Dacă știu cu 2-3 zile înainte, vin și eu la o întâlnire, să vă văd ochii! :)

    ReplyDelete
  4. Buna idee , va fi greu insa cu programul , de obicei eu de asta m-am lovit cand am vrut sa particip la astfel de intalniri , nu multi reuseau sa ajunga la intalniri. Poate de data asta se reuseste:)

    ReplyDelete
  5. Uite că luat cu treburile, nu am citit articolul aseară, dar l-am citit acum.
    Acum care ar fi problema, nu găsim bani de o cafea, un suc şi-o bere? Mai degrabă timpul ne omoară (cel puţin pe mine), dar în weekendul acesta cred că-s liber, aşa că... haideţi să haidem! (vorba ştiu eu cui)... :)

    ReplyDelete
  6. tare faina idee, felicitari!

    mi-ar placea si mie sa ma intalnesc cu bloggerii din orasul meu.

    seara minunata sa aveti!

    ReplyDelete
  7. LOL ! Eu nici chiar daca as fi in Romania nu as veni, dupa principiul ineficientei terapeutice a intalnirii mele in timpul meu liber care trebuie dedicat activitatilor de relaxare si de imbunatatire necesare mie tocmai cu oamenii care imi faciliteaza in mod patologic co-dependent (din partea mea) tendintele de lene si de pierdere compulsiva a vremii in activitati compulsive inutile. Ar fi ca in cazul unui addict care vrea sa se mai si intalneasca in mod social si eventual sa se "imprieteneasca" cu dealer-ul lui in afara intalnirilor necesitate de afacerea procurarii drogului respectiv, si ar fi detrimental, deci neetic de urmarit, atat pentru addict cat si pentru dealer !

    ReplyDelete
  8. La cele cateva blogmeeturi la care am participat m-am simtit tare bine, deci clar as zice ca-i o idee buna. Problema e doar cu timpul... :)
    O zi frumoasa sa ai! :)

    ReplyDelete
  9. până la urmă s-a materializat?

    ReplyDelete
  10. Ar fi tare frumos! Mai greu e sa ne adunam de prin alte orase decat Bucurestiul... Dar, cine stie?

    O zi buna, Costin!

    ReplyDelete
  11. Până la urmă văd că a rămas ca-n tren...

    ReplyDelete
  12. ar fi interesant!
    anunţă din timp, stau foarte prost cu timpul.
    mulţumesc pentru invitaţie.
    duminică plăcută!

    ReplyDelete
  13. dace e vb de iesire ma bag si eu

    ReplyDelete

Atacul cu idei :