Friday, October 21, 2011

Street Games

Ca mai mereu in aceasta viata, ne gasim timp pentru noi, pentru vechi prieteni, prea tarziu. Atunci ne pare rau ca am pierdut TIMPUL.
Viata fiecaruia dintre noi este ca un zar, un intelept il arunca, iar soarta va decide care ne este menirea.

14 comments:

 1. Scaunele şi măsuţa pe care se joacă tablele sunt grozave...

  ReplyDelete
 2. excelent cadru, interesanta captura! in concluzie zarul decide.....seara faina!

  ReplyDelete
 3. O fotografie ca din alte timpuri, insotita de niste ganduri adanci... Interesant !
  PS Ai un ping la ART Club !

  ReplyDelete
 4. ...cu conditia sa nu jucam cu zaruri masluite

  ReplyDelete
 5. faină fotografie!
  cu zarul însă nu sunt de acord.
  o zi frumoasă!

  ReplyDelete
 6. faină fotografie!
  cu zarul însă nu sunt de acord.
  o zi frumoasă!

  ReplyDelete
 7. Ah...Mica Odessa !

  Am chiar o amintire personala placuta din acea zona chiar din timpul vizitarii ei in timpul sarbatoririi Anului Nou chinezesc, cand trebuia sa inceapa un An al Cocosului, si am fost invitat sa mananc cannoli la o cofetarie mai veche italiana din zona, (o adevarata raritate in acel cartier), si eu, cu ochii la unul din participanti, am zis, zau, chiar involuntar, "Year of the Cock" deoarece din creierul meu disparuse momentan denumirea corecta, "Year of the Rooster", si nu (prea) intelegeam de ce i-a pufnit rasul pe interlocutorii mei, pana cand s-a simtit obligata gazda mea, originara dintr-o zona "rivala", Rockaway Beach, sa-mi aduca aminte de denumirea corecta si mi-a stricat si ploile cu ocazia asta !

  Ce ti-e si cu bandele astea rivale din New York !

  Bibliografie:

  http://en.wikipedia.org/wiki/Cannoli

  http://en.wikipedia.org/wiki/Brighton_Beach#Culture

  http://en.wikipedia.org/wiki/Rockaway_Beach,_Queens

  http://www.youtube.com/watch?v=wcty-Vw77R8

  http://www.youtube.com/watch?v=eQ5KIcB85a0

  ReplyDelete
 8. P.S. Ca de obicei, pozele cu oameni ma fac sa ma simt vinovat fata de menirea mea personala in societate, si eu cand ma simt vinovat, mai ofer cate un pic de informatie despre mine si activitatile mele, de ex. pe unde am fost si cand si cu cine m-am intalnit si ce-am discutat si care a fost reactia interlocutorilor si cine au fost ei, si ce s-a intamplat , etc. ! Zic asta inca o data, just in case cad vreodata prizonier astfel incat sa evitam efortul nenecesar al amenintarilor cu tortura, de ex. aratatul pozelor cu pisici.

  ReplyDelete
 9. Update: am dat din intamplare click pe site-ul unuia din blogroll-ul tau, Alex Mazilu, si observ ca el e posibil chiar mai tare decat tine la extras amintiri/informatii de la mine: lui i-am dat din prima si (pre)ocupatia mea principala, si i-am povestit si despre relatia mea personala cu fostul dictator N. Ceausescu !

  ReplyDelete
 10. Vezi tu, cel din stanga e voios si conduce partida. Cel din dreapta e cam resemnat si sta cu mainile pe genunchi. O fi dat celalalt 6:6? Deci ai ceva dreptate in legatura cu zarul si cu influenta lui :)

  ReplyDelete
 11. Viata fiecaruia dintre noi este ca un zar, un intelept il arunca, iar soarta va decide care ne este menirea.

  ReplyDelete

Atacul cu idei :