Tuesday, June 19, 2012

IRB Nation Cup vs. U-19

[ Derbedeii U19 >> Sanctiuni fara precedent dupa episodul Novi Sad, al "tricolorilor" mici. ]. Acesta este titlul din gsp.ro . "La turneul de elită din Serbia, "tricolorii" i-au speriat chiar pe reprezentanţii UEFA, care l-au anunţat pe Stîngă: "Beau în oraş! Fac mizerie la vestiare şi la antrenament!". Comisia Tehnică a FRF a demarat o anchetă, iar concluziile anunţate ieri sînt crunte: comportamentul jucătorilor este execrabil, antrenorii şi conducătorii îi acoperă!" (gsp.ro)
Iata ce reiese dintr-un raport al lui Mihail Marian : "- consumul de alcool în ultimele două zile ale cantonamentului de la Mogoşoaia şi în mai multe rînduri în Serbia
- nerespectarea programului echipei şi chefuri soldate cu pagube la hotelul din Novi Sad
- Buzbuchi a reacţionat violent şi a produs pagube, Puţanu nu a respectat meniul sugerat de medic
- fotbaliştii s-au fotografiat în compania controversatului Buturovici" (gsp.ro).

Acum, ca dedicatie pentru micii alcoolisti iata cateva imagini cu sportivi care, probabil, unii dintre ei, castiga mai putin decat castiga un pustiulica din asta care bea de cade sub mese.
Ca o paranteza, am un coleg la serviciu care joaca rugby. L-am vazut ieri si l-am intrebat daca a cazut cu motocicleta.Raspunsul lui a fost ca a avut meci in week-end.







2 comments:

  1. Nu urmaresc GSP, dar de cate ori deschid tv-ul vad stiri, dezbateri si multe comentarii din fotbal ! Despre rugby, innot, volei etc. nu prea vad "inrosite" ecranele ! Pacat !

    ReplyDelete
  2. rugby e un sport foarte dur ..:|

    ReplyDelete

Atacul cu idei :