Wednesday, June 20, 2012

Street Art and Passion

7 comments:

  1. Efectiv, pe bune, nu inteleg ce reprezinta obiectul artistic sau activitatea artistica reprezentata in aceasta poza. Chiar doresc sa imi explice cineva, daca e posibil. In rest, pot doar sa comentez in legatura cu culorile, ca desi ocrul e destul de frumos, mie nu mi se pare ca se asorteaza prea bine la nivel textil cu paleta de culori baby blue deschis si lila ale beretei respective, mai ales in zona de tranzitie oranj cu ceva rosu din zona "gatului" acelui obiect, adica daca eu as purta o jacheta de culoare ocru si un fular de culoare oranj, zau daca mi-as pune vreodata in cap o bereta sau o caciulita de culoare baby blue sau lila, si inca si in dungi orizontale deasupra unei decoratii florale rosii de pe fular.

    ReplyDelete
  2. Una dintre rarele ocazii când sunt de acord cu Rudolph Aspirant.
    Totuși, fata e îmbrăcată cu gust...

    ReplyDelete
  3. Obiectiv protejat si la prorpiu si la figurat...

    ReplyDelete
  4. Arta este ceva subiectiv... O viziune proprie. Pe mine, aceasta lucrare ma duce cu gandul la un oras in care locuitorii isi pot exprima creativitatea liber si fara prejudecati.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pai pt asa ceva, (exprimarea creativitatii liber si fara prejudecati in spatii publice), e nevoie poate doar de o ordonanta-aprobare de la primarie. Nu inseamna ca si tot ce exprima liber creativ si fara prejudecati toata lumea intr-un spatiu public reprezinta si o activitate artistica sau obiecte de arta.

      Delete
  5. Totusi, ca m-am mai gandit la Istoria Artei intre timp, as putea, cu oarecare indulgenta, (mai ales ca azi sunt preocupat de indulgente + diverse fapte bune), sa identific in activitatea persoanei din fotografia de mai sus o incercare artistica de tip deconstructivist a modei culturale din anii 50-60 timpuriu din SUA de a croseta si a face cadouri anumite acoperitoare de telefoane si alte obicete casnice, de ex chiar si remote controlul de la TV, cutii de ceai sau borcane de muraturi, cutiute de bijuterii din casa, etc. Dau si un exemplu la intamplare de pe un blog contemporan, http://attic24.typepad.com/weblog/2012/01/crochet-tin-covers-ta-dah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Este vorba despre Street Delivery:

      http://www.streetdelivery.ro/street-delivery/la-pas-pe-verona

      Delete

Atacul cu idei :