Sunday, May 6, 2012

Zellia Fashion

Azi am fost in vizita la Sala Dales la un targ Vintage. Am gasit aceasta minunatie la standul Zellia Fashion by Emma Zeicescu.


28 comments:

  1. E de o eleganta desavarsita;). Minunata combinatia de culori....

    ReplyDelete
  2. chiar e o minunatie...albastrul ala intens e ca o noapte frumoasa...

    ReplyDelete
  3. Cred ca a fost interesant sa vezi acele creatii.

    ReplyDelete
  4. Ce-i asa de minunat re aceasta bluza/tunica, in plus insotita, (sper ca doar pt prezentare, nu si pt purtat), de verzele alea de flori de panza de la gat ? Suspectez ca te-a impresionat mai mult torso-ul manechinului-stativ de stil vechi decat tunica in sine, adica prezentarea.

    ReplyDelete
  5. Superbe culori!
    Draga Rudolf, pe o femeie VIE, aceasta bluza vine cu totul altfel decat pe un manechin. Si o femeie stie ceea ce este frumos. Simte cu acel al saselea simt :)
    Nu mai fi carcotas :)
    O zi buna gazdei si celor ce-o viziteaza!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Recunosc ca eram carcotas, dar eu nu pot suferi catifeaua, mai ales pe albastru, care e culoarea mea preferata. pur si simplu nu am suportat ideea acestei nuante de albastru pe catifea, plus cu tivurile alea festonate de la maneci, plus cu lantul ala alb de gat, plus cu verzele alea de panza de mai sus. Mi-a venit sa zic, la nervi, in acea clipa, "Eliberati albastrul din aceasta incatusare grotesca !" Dar mi-a trecut de atunci. M-am desenzitizat. Apreciez si vintage-ul stativului vechi, care precis face mai multi bani decat acea tunica, care pur si simplu a macelarit acea stofa, (ca totusi, desi nu-mi place mie personal, NU stofa de catifea e de vina), plus a jignit culoarea albastra.

      Delete
    2. Iar re faptul ca o femeie ajuta o rochie sa devina sau sa para mai frumoasa, uite un exemplu negativ de o persoana relativ faimoasa, care reuseste sa distruga total imaginea unei rochii albastre de inalta calitate de la casa Lanvin, (care nici macar nu i se potriveste ca marime, daramite cum e distrusa de postura total dizgratioasa a acelei persoane, care, de altfel, ca fiinta umana individuala sunt sigur ca este o persoana ff draguta, buna la suflet, si probabil si talentata profesional, dar pur si simplu nu are nici cea mai mica idee cum sa aleaga si sa poarte o rochie, ceea ce ridica si ceva semne de intrebare re competenta profesionala ca actor, ba chiar si relatia sa cu publicistii si agentii carora le plateste salariul, nivelul de maturitate personala, etc)

      http://cristinahh.wordpress.com/2012/02/08/emma-stone-in-lanvin-the-amazing-spider-man-promotional-event-rio-de-janeiro/

      Delete
  6. Catifeaua intotdeauna da o eleganta aparte femeii, la fel ca si matasea.
    Mie imi place bluza!
    Zi frumoasa Costin!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dupa parerea mea sincera, accentele de catifea, (o centura, o bentita, o funda, hai, cel mult o vesta, etc) POT da eleganta aparte unei femei, altfel, daca e infasurata total in catifea, risca sa devina total involuntar si nereusit comica, (ca sa nu zic ridicola), NU asa ca Scarlett O'Hara imbracata in draperii de catifea intentionat si reusit comica in filmul Pe Aripile Vantului.

      Delete
    2. Desigur la ocazii speciale, de ex de budoar, de indeplinit rol de domnisoara de onoare la vreo nunta, sau rol de prima femeie cardinal catolic, cred ca merge si catifeaua drapata mai generos...eu tot ce stiu e ca da o senzatie total neplacuta la atingere, si o femeie astfel drapata va risca sau va beneficia, (in functie de situatie sau interese), sa ramana total neatinsa de nimeni, decat poate de cativa curiosi sau fetish-isti ai materialului de catifea. Sorry, nu stiu ce mi-a venit, dar efectiv inca sunt enervat pe catifea !

      Delete
    3. Uite, ca sa nu se supere nimeni pe mine, am gasit si o rochie draguta BCBG de catifea pt o domnisoara de onoare chiar acceptabila si chiar posibil tangibila (adica care invita la atins, desi suspectez ca e mai mult din cauza dorintei de a atinge portiunile de material care nu sunt de catifea), plus si alte rochii dragute pt o asemenea ocazie care contin si catifea sau chiar sunt integral de catifea:

      http://www.glamour.com/weddings/blogs/save-the-date/2010/02/wedding-style-trend-alert-velv.html

      Delete
  7. superbă culoare şi croială!
    mulţumim Costin, o zi frmoasă!

    ReplyDelete
  8. Bună Costin!
    Excelentă culoare,îmi place mult albastru!
    Duminică frumoasă îți doresc!

    ReplyDelete
  9. N-am ştiu că şi Emma Z. creează obiecte de vestimentaţie!
    - - -
    ps. Cei care au bloguri parolate, probabil că ar face bine să le deparoleze măcar atunci cînd participă la astfel de reuniuni. Zic.

    ReplyDelete
  10. O duminica placuta, Costin! :)

    ReplyDelete
  11. Modelul este dragut, dar materialul este prea stralucitor pentru gustul meu. Si @Rudolf are dreptate: ce sens au floricelele(verzele) de la gat?

    ReplyDelete
  12. Mi-am dorit sa ajung si eu insa s-au adunat atatea incat nu am mai reusit sa ajung... Piesa e superba si faptul ca e de culoare albastra ii da un plus, pentru mine! :)

    ReplyDelete
  13. Foarte frumoasa intradevar! Imi place si culoarea si accesoriul. O duminica frumoasa Costin!

    ReplyDelete
  14. I'd wear that. Love that blue!

    ReplyDelete
  15. faine culori:D zi minunata:D

    ReplyDelete
  16. Un albastru incredibil, felicitari! :)

    ReplyDelete
  17. De gustibus et coloribus non est disputandum.
    Fotografia insa e excelent realizata, felicitari!

    ReplyDelete
  18. Frumos ! Imi place cum ai surprins lumina. O zi buna !

    ReplyDelete
  19. Era mai fain dacă era purtata de cineva... asa nu imi pot da seama decat despre culorile faine! :P

    ReplyDelete
  20. Splendoarea rochiței e dată de material. Catifeaua panne (catifea de matase) e unul dintre cele mai feminine si senzuale materiale pentru rochii. Iar culoarea e speciala !

    ReplyDelete
  21. Am uitat... Verzele de la gat cred ca au rolul sa atenueze urâțenia manechinului decapitat. Rochia rămâne totuși frumoasă, dacă faci un efort să ignori suportul ei.

    ReplyDelete
  22. Frumos !
    Eleganță și șic :)!

    ReplyDelete

Atacul cu idei :