Wednesday, November 2, 2011

Thirsty Squirrel

 Sssst... sa nu o speriati. Wordless

35 comments:

 1. Ce frumos că cineva s-a îngrijit și de veve :)!
  Fotografia a prins-o în „flgrant” :))!

  ReplyDelete
 2. Cam subtirica saracuta veverita. Criza peste tot.

  ReplyDelete
 3. Bună Costin!
  Superbă poza!
  O zi perfectă să ai!

  ReplyDelete
 4. Când văd veveriţe, mă topesc!

  ReplyDelete
 5. Faina poza. Parca o si aud limpaind din vasul cu apa. O zi frumoasa!

  ReplyDelete
 6. Ce drăgălașă e! Am făcut liniște să nu o sperii...
  O zi frumoasă! :)

  ReplyDelete
 7. tin minte ca ultima data cand am hranit o veverita a fost in parcul din Vatra Dornei acum foarte multi ani...si a venit direct sa-mi ia nuca din mana...

  ReplyDelete
 8. Superba imaginea...bravo Costin:))Trebuie sa prind si eu una! o zi faina...

  ReplyDelete
 9. Trecem in varful picioarelor, sa nu deranjam micuta :)

  ReplyDelete
 10. Simpatic veveritoi! :)
  Zi frumoasa!

  ReplyDelete
 11. Haha! Cat e de draguta!
  Grozav surprins!

  ReplyDelete
 12. ce atitudine concentrata are, superb instantaneu!

  ReplyDelete
 13. hello! ce noroc! sunt foarte sperioase; nici nu-mi dau seama cum ai reusit sa stai ca sa n-o sperii sau ai un zoom foarte puternic la aparat :) frumoase foc si fotografia si modelul!

  ReplyDelete
 14. Ce simpatica e .. si insetata bag seama :D

  ReplyDelete
 15. Mititica, frumoasa foc!!!
  O zi minunata!

  ReplyDelete
 16. O ipostaza unicat - veverita, la adapat !

  ReplyDelete
 17. Simpatica mititica setoasa!
  Numai bine Costin!

  ReplyDelete
 18. Un fulger maro ...
  Mulţumesc!

  ReplyDelete
 19. Ce fotografie reuşită, ai surprins+o in momentul ideal, felicitări ! Imi place foarte mult, e de National Geografic ! :)

  ReplyDelete
 20. Ce drăgălaşă e!!! Happy WW!

  ReplyDelete
 21. ;) ssssss... însa, chiar daca acum ne aude si fuge, se va întoarce. Adresa unui "restaurant de lux" nu o va uita prea repede ! Happy WW!

  ReplyDelete
 22. Promo turistic pentru vara 2012 (nu pierdeti ocazia just in case nu mai apucati din cauza de potential sfasit al lumii in decembrie 2012 !):

  http://en.wikipedia.org/wiki/Seurasaari

  In afara de plajele pentru nudisti mai sus mentionate, si "muzeul satului" finlandez, parcul contine si o populatie impresionanta de veverite pe care aveti voie sa le hraniti cu alune si care chiar vin sa-ti manace din palma si sunt ff dragalase si simpatice !

  Atentie ! Rabia (turbarea) se poate capata ff rar de la veverite, ultimul caz fiind raportat nu in Finlanda, unde este parcul prezentat aici, ci departe de tot, tocmai in Pennsylvania, (a nu se confunda cu Transylvania !), in 2003 si inainte de asta doar cu inca 12 ani in urma !

  Totusi, just in case, daca sunteti mai anxiosi din fire si doriti sa plecati in excursie la veveritele din Seurasaari cat mai bine pregatiti pt. a recunoaste o posibila veverita purtatoare de rabie astfel incat sa nu-i oferiti alune, puteti citi aici despre cum se comporta o veverita potential transmitatoare de turbare, (boala inca considerata ff grava si rapid fatala in proportie de ff aproape de 100 %, in 2-10 zile la oameni, desi au existat 2 cazuri de supravietuire recenta tratate in SUA cu ajutorul Protocolului Milwaukee, si mai exista in istoria recenta a omenirii inca vreo 4 cazuri cunoscute de supravietuitori fara nici un tratament, dar restul din cei aprox. 55000 de oameni infectati pe an, majoritatea din Asia si Africa, au murit, majoritatea cazurilor fiind transmise la oamenii de acolo, mai ales in India, de catre cainii vagabonzi):

  http://www.ehow.com/facts_5578992_signs-symptoms-rabies-squirrels.html

  ReplyDelete
 23. P.S. Am mentionat clarificarea posibilei confuzii a statului Pennsylvania cu Transylvania NU deoarece as crede ca printre cititorii uzuali ai acestui blog se afla cumva niste oameni inculti, (desi se afla ucel putin un posibil dislexic, eu), ci tot just in case vor trece pe aici unii din fanii lui Costin Comba din Norvegia, tara care nu recunoaste inca in mod oficial statul Transylvania, insa a carui populatie generala are totusi impresia ca Transylvania este o tara-stat si nu o regiune geografica si culturala aflata in centrul si nord-vestul statului Romania, si, in plus, just in case vor trece pe aici unii fani din SUA ai lui Costin Comba scolarizati in Kentucky, acolo unde chiar a existat pentru un scurt timp intre 1775-1776 o colonie britanica numita Transylvania !

  http://en.wikipedia.org/wiki/Transylvania_(colony)

  ReplyDelete
 24. ce faina e:) Ai prins-o exact la fix.
  Salutari cu bine!

  ReplyDelete
 25. e superba poza.....sssss

  ReplyDelete
 26. Ce interesant este confortul in lumea animala! :)

  ReplyDelete
 27. De câte ori văd veveriţe, aşa mă bucur, ca în copilărie, când mă amuzam cu Chip şi Dale la tv.
  Sunt atât de drăgălaşe şi curioase foc!

  ReplyDelete

Atacul cu idei :