Friday, September 23, 2011

Abstract

Nu stiu daca aceasta fotografie va spune ceva.
Este un fel de invitatie, la provocarea "Life in Pictures" de duminica , ora 00:00.
Va salut si va multumesc. Maine voi fi prezent la marsul ciclist "Burta jos". Daca cineva se va afla acolo, sa vina sa ma traga de maneca. Voi filma de pe o motocicleta.

8 comments:

 1. Nu nu-mi spune încă nimic fotografia,dar îmi mai bat capul!

  ReplyDelete
 2. doar filmezi..ma asteptam sa participi..si vezi k la ora 2.37 aveai 4 on-line

  ReplyDelete
 3. Sper ca n-ai filmat in timp ce conduceai motosiclu'! Un sfarsit de saptamana excelent!

  ReplyDelete
 4. Abststractul nu are sens si nu are pretentia sa fie inteles. Altfel abstractul nu ar mai fi abstract. In schimb rosul spune o groaza de chestii! Spre ex are calitatea de a atrage atentia :) Zi faina Costin!

  ReplyDelete
 5. rosul toamnei....un alt fel de frunza...
  preferatele mele sunt frunzele artarului....

  ReplyDelete
 6. :)) mie mi se pare o bucata de ceva:D)

  ReplyDelete
 7. Mie mi se pare o forma umanoida, mai bine zis un cap pe un tors. Insa eu nu am imaginatie, plus creierul uman tinde poate sa caute forme umanoide peste tot. Imi place culoarea, un fel de rosu care pare mai zmeuriu parca, suprapus pe carmin, dar mi se par nuante oarecum periculoase !

  ReplyDelete
 8. Salut.Vreau sa te felicit pentru ca incurajezi campaniile ecologice. Am vazut ca ai pe blogul tau bannerul de la Umbrela Verde.
  Intr-o lume din ce in ce mai poluata, fiecare campanie ecologica conteaza. Noi incurajam recilclarea, reducerea poluarii, folosirea responsabila a resurselor, plantarea copacilor, depozitarea in siguranta a substantelor chimice si curatenia spatiilor verzi. Dintre toate acestea, ne axam pe incurajarea plantarii copacilor pentru ca ne dorim ca fiecare persoana sa aiba “copacul sau“. Prima campanie de plantare se numeste “Parcul Izvor prinde radacini“.
  Daca iti doresti ca in Romania sa fie plantati mai multi copaci, dar nu ai timp sa plantezi unul, poti sa ne sustii prin oricare dintre variantele de mai jos:
  1) Redactarea unui articol informativ care are legatura cu copacii sau ecologia.
  2) Publicarea unui articol pe blogul tau in care sa vorbesti despre campania noastra.
  3) Adaugarea unui link/banner pe blogul tau.
  Daca adaugi pe blogul tau unul dintre cele 10 bannere de pe pagina "schimb de link" vei primi in schimb un link la sectiunea “Sustinatori” si vei aparea aleator pe prima pagina in sectiunea “Bloguri Partenere”.
  Daca doresti sa apari permanent (pe prima pagina) la sectiunea “Ne sustin”, trebuie sa participi la una dintre campanile noastre de voluntariat sau sa donezi bani pentru plantarea unui copac (9 lei).
  Aceasta campanie este apolitica si este realizata de un grup de tineri care isi doresc sa schimbe mentalitatea celor care neglijeaza mediul incojurator. Participa si tu!

  ReplyDelete

Atacul cu idei :