Friday, February 25, 2011

Old Building


10 comments:

  1. old building, old photo, new artist

    ReplyDelete
  2. Veche clădirea, dar scumpă rău!

    ReplyDelete
  3. Veche,darapanata,dezafectata,curand demolata,dar peste toate astea scumpa de frumoasa , un falsh tardiv al bunului gust pe care incet,incet il vom uita .

    ReplyDelete
  4. Am răscolit puțin arhiva ta foto și nu pot să spun decât că ai talent :D Dar asta probabil știai... Mă bucur să mai văd pe cineva preocupat de clădirile vechi... Alături de Alex Mazilu, consider că trageți un semnal de alarmă asupra distrugerilor edilitare..

    ReplyDelete
  5. Frumos ! Succes in continuare ;).

    ReplyDelete
  6. @ Raul: cladiri vechi, oameni vechi, dar cei care ar tebui sa se implice nu sunt nici noi nici vechi ci sunt absenti.

    @ Bogdan Vasiliu : scumpa?!, dar se va darama si cineva va lua acel loc pentru a construi nustiu'ce mall sau ceva de acest gen.

    @ Sorin : total de acord cu tine, uitam ce inseamna bunul gust. am primit cateva reactii de la oamenicare au vizitat blogul si erau uimiti ca eu nu fotografiez femei dezbracate sau alte rahaturi (nu ma refer la un nud, artistic realizat). Asadar bunul simt dispare. Te-as invita sa intrii pe blogul lui Raul sa citesti cate ceva de la un om care vede tara de afara.

    @cristiandima : iti multumesc pentru comentariu, eu incerc sa pun fata in fata realitatea cu visele bizare ce ne sunt servite zilnic. Eu consider ca printr-o cladire care se darama, se darama si un suflet, o speranta.

    @ cristiankalikin : multumesc frumos, si sper sa vad oameni care se implica.

    ReplyDelete
  7. foarte interesanta atmosfera. si procesarea imi place.

    ReplyDelete
  8. Buna ziua! Linkul dvs a fost adaugat pe blogul meu! Dati-mi un semn la mine pe blog cand va fi gata si la dvs.

    ReplyDelete
  9. Buna ziua,
    v-am adaugat in blogroll-ul meu, la sectiunea fotografie.
    Aveti un blog interesant!

    ReplyDelete
  10. V-am adaugat in blogroll-ul meu! Aveti niste forografii extrem de reusite, oricum si eu am un mare apetit pentru fotografia de calitate, cu o copozitie aparte si care transmite un mesaj.
    Nu este niciodata un deranj descoperirea unor fotografii de calitate si a unor oameni de calitate.
    O zi buna!

    ReplyDelete

Atacul cu idei :