Monday, March 16, 2015

Mihaela Radulescu isi inseala iubitul

Ce titlu de tabloid am ales si eu, dar nu-i asa ca face trafic, chiar daca nu e adevarat? De cateva zile pe facebook e isterie nationala. O stare de indignare expusa cu atata pasiune cum nu punem in lucruri care sunt cu adevarat importante pentru noi. O nemultumire generala care isi are geneza in pantecele matur al Mihaelei Radulescu.
Pana azi nu am stiut exact de ce. Simplu, nu ma uit la tv, iar cand ma uit, se dau razboaie pe bicicleta la Eurosport, se vaneaza ceva in jungla, pe Animal Planet sau se spun povesti despre al doilea Razboi Mondial pe Discovery, e un episod nou din Clubul lui Mickey Mouse pe Disney Junior  si nu ma pot uita la altceva.
Cand am aflat si eu de ce Mihaela (si nu ”dragostea mea” ci Radulescu) este apostrofata, trimisa la colt pe coji de nuci, sau asezata in ultima banca din clasa DIVELOR, am fost uimit, am facut si febra musculara . Da ce spun eu uimit, am fost oripilat, universul meu s-a cutremurat (undeva la 5 grade PE SCARA DE LA BLOC).
Eu am ramas in minte cu doua acuzatii ale poporului :
1.       L-a sarutat pe un unul dintre concurenti
2.       A spus unor adolescente ca ar trebui sa mai slabeasca.
Trebuie sa intelegem ca Mihaela, vrem sau nu sa intelegem, este acolo pentru ca lumea o urmareste, pentru ca imaginea ei atrage audienta. Mihaela este acolo pentru ca stie sa faca spectacol intr-un spectacol. Este acolo pentru ca stie sa dea viata unui spectacol. Asa ii aduceau pe Plesu, Patapievici, Ana Blandiana si pe Aurora Liiceanu in juriu.
Sa le luam pe rand si sa facem din fiecare motiv un titlu de tabloid, vreti?
1. Mihaela Radulescu isi inseala iubitul cu un concurent de la ”romanii au talent”. Nu-i asa ca acest titlu va capteaza atentia? Nu-i asa ca imediati va intereseaza viata juratei de la Pro? Titlu asta e ceva inventat (o minciuna), ceva menit sa va atraga sa cititi aceste randuri, sa faceti audienta. Un experiment sociologic, daca ii putem spune asa.
Cand l-a sarutat pe baiatul ala, Mihaela  a gresit, a gresit al dracului de mult. Trebuia sa mai astepte,  anul viitor am de gand sa ma inscriu si eu si poate ma saruta pe mine.
Femeia asta a facut ce a crezut ea ca se preteaza unui show de asemenea audienta. A facut, ce spuneam mai sus, spectacol intr-un spectacol. A ridicat nivelul de audienta al PRO-ului. Mihaela e o actrita acolo, joaca un rol, tine de ea sa il interpreteze cat mai bine, doar asa ii creste cota de ”actrita”, doar asa, filmul in care joaca ea are cat mai multi spectatori, ceea ce o intereseaza desigur.  Datorita gestului ei, voi cei indignati o sa va uitati si data viitoare la emisiune(cu siguranta), datorita ei o parte dintre cei care nu se uita se vor uita. Moldoveanca draga, daca cumva candva vei ajunge sa citesti ce am scris pana aici, sa stii ca esti ”data dracului”, iar din partea mea ai parte de admiratie.
2. Mihaela Radulescu abuzeaza psihic minori.  Nu-i asa ca si acest titlu v-a captat atentia? Iata cum o minciuna va cucereste . Iata cum o minciuna naste in creierul unora situatii conflictuale.
In creierasul nostru se nasc conflicte cand cineva ne minte sau ne spune un adevar pe care nu il suportam.
 Ce a facut jurata cu acele fete a fost sa nu le minta, le-a spus adevarul. Nu le-a menajat, le-a spus ca daca vor mai mult trebuie sa munceasca mai mult. O viata intreaga ne mintim sau suntem mintiti, acceptam asta fara sa ne indignam, pentru ca nu avem curaj sa reactionam sau pentru ca ar trebui sa ne autoapostrofam. Cand cineva are curaj sa rupa un sablon si sa nu mai fie cordial si diplomat ne dam cu curul de asfalt. De ce? Raspunsul este simplu, din invidie, ea a avut curaj iar noi nu. Asa e in tenis dragii Mosului. In viata nu tot ce zboara se mananca. Datorita gestului ei, voi cei indignati o sa va uitati si data viitoare la emisiune(cu siguranta), datorita ei o parte dintre cei care nu se uita se vor uita. Moldoveanca draga, daca cumva candva vei ajunge sa citesti ce am scris pana aici, sa stii ca esti ”data dracului”, iar din partea mea ai parte de admiratie. Si imi cer scuze pentru titlurile tabloide inventate.
Asadar oameni buni, sa lasam dracului fitele de indignati, ca nu ne sade bine.

4 comments:

  1. Joaca un rol si il joaca foarte bine. Are sex appeal suficient pentru a impresiona jumatate dintre cocalarii Romaniei.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Are ce ii trebuie femeia asta. Recunosc, nu sunt fan, am si criticat-o, tot aici pe blog, dar nu poti sa ii spui ca nu stie sa faca spectacol.

      Delete
  2. mare vedeta ce e...face tara de ras !

    ReplyDelete

Atacul cu idei :