Wednesday, December 7, 2011

Mens sana in corpore sano

Cu trimitere la WW... la Carmen
Pentru a justifica rugamintea de la o postare mai veche, in care va rugam sa ascultati coloana sonora. Asteptam pareri, pentru ca lucram la acest material. Astfel ii dau raspunsul si Mancaciosului Temporal de mici.

14 comments:

  1. Uite cum vad eu situatia cu salile de forta http://antiqul.wordpress.com/sunt-la-sala-trag-de-fiare/

    ReplyDelete
  2. Ceea ce se face astăzi, în trecut era numit culturism. Ca orice sport şi culturismul se făcea până odată, după care culturiştii începeau să se deformeze. Aşa că şi cei de astăzi vor păţi la fel.

    ReplyDelete
  3. Mie mi se pare o exagerare atata munca, inchis intr-o sala, numai pentru niste muschi... Se poate mentine o conditie fizica excelenta practicand un sport in aer liber, facand cu regularitate excursii si drumetii sau numai plimbari zilnice in ritm alert. Sa oferim ceva si ochilor si sufletului, si mintii...

    ReplyDelete
  4. Place. Sunt atatia care isi lucreaza corpul cu medicamente din graba,din obsesie si din prostie. Am vazut un caz cand el a oprit medicamentele dupa o perioada si toata munca s-a ofilit vizibil si foarte rapid.
    Coloana sonora este foarte portivita.Parerea mea.

    ReplyDelete
  5. o fi vorba de minte sănătoasă în corp sănătos, numai că prea mulţi din ăştia care stau jumătate din zi la sală au mai degrabă minte lipsă în corp...cum o fi el, că sfîntul ştie ce au băgat în ei ;)

    ReplyDelete
  6. sa faci miscare zilnic, sport e indicat se stie...imi place. eu ma bucur ca am mai vazut exercitii noi...si eu lucrez cu gantere, dar acasa tocmai ca nu am timp sa merg la sala....miscarea e binevenita:). zi faina...

    ReplyDelete
  7. Foarte complexă serie de exerciții.Lucrează toți mușchi !Întrebarea este ca în multe altele scopul,dozajul !
    Măsura este un lucru foarte bun de luat în socoteală !
    Oricum este muncă grea!!!

    ReplyDelete
  8. imi place sportul facut cu masura

    ReplyDelete
  9. Acum mulţi ani, făceam şi eu la fel...

    ReplyDelete
  10. spui ca doresti parerea noastra în legatura cu coloana sonora a videoclipului: perfect sincronizata cu ritmul efectuarii exercitiilor însa... mie îmi transmite o stare grea, este o atmosfera care apasa... Este ca o lupta. Tipul nici nu zâmbeste, ci priveste crud, în final chiar cinic.
    Si eu merg la fitness
    dar ma duc sa ma destind, fac exercitiile cu placere, deci mi s-ar parea mai potrivita o melodie mai vesela... este doar parerea mea.
    (Abbilbal - sportul acesta nu se numeste culturism! sportivul ar putea fi culturist, nu zic nu, dar ceea ce face el acum este antrenament. Tânarul ar putea fi la fel de bine boxer sau gimnast - antrenamentul este foarte riguros, chiar extrem;
    Zina - daca lucrezi ca mine de la ora 7 la ora 17 întrun birou, stând pe scaun, la computer, plimbarile în aer liber ajuta sa-ti limpezesti mintea, sa-ti bucuri sufletul cu frumusetea naturii ce te înconjoara, dar starea fizica nu poti sa ti-o îmbunatatesti! este nevoie de exercitii - dar nu din acelea care "sa-ti creasca" muschii, ci exercitii care sa-i întretina, sa fortifice segmentele care odata cu înaintarea în vârsta nu mai sunt folosite - si se atrofiaza, dând dureri.
    Am observat însa ca în România, ideea de fitness este asociata cu "lupta cu fiarele" - un sport pentru muschi de bodyguard sau portar de discoteca - ceea ce este total gresit!!!)
    Tuturor o seara placuta! :) Happy WW!

    ReplyDelete
  11. In primul rand materialul e prea lung (nu poti sa-l incadrezi nici la spot nici la nimic altceva). Trebuia sa filmezi cu un stadeadycam pentru un altfel de mateial. Multe imagini se repeta, si nu trebuia sa inserezi imaginile alb negru (ori mergeai numai pe color ori numai pe alb negru) Intrarile pe muzica sunt ratate in proportie de 80 % (asta pentru ca melodia este foarte grea pentru ce ai vrut tu sa faci). Eu mergeam pe alta melodie si o varianta mai scurta...Parearea mea...

    ReplyDelete
  12. melodia are ceva din ritmul si incordarea unei batalii...
    imaginile sugereaza lupta cu limitele organismului....
    cel pe care l-ai ales ca protagonist nu are aerul unui luptator cu propriile limite...e o usoara contradictie intre muzica si imagini...
    a fost o peroada cand si eu mergeam la sala si pot spune ca eram mai binedispusa si mult mai relaxata :)
    acum...sunt departe de ambele stari :)

    ReplyDelete
  13. Foarte bine a punctat de Carmen aspectele fitnessului. Costin felicitari pt clip. Apropo am auzit la "vrei sa fi milionar" ca Mens sana in corpore sano inseamna un corp sanatos cu sana :)

    ReplyDelete
  14. Eu cu siguranta n-as putea face asa ceva, astfel ca am tot respectul pentru cei care sunt in stare si care au si rezultate atat de frumoase. Si felicitari si celor care ii promoveaza pe ei si sanatatea in general!

    ReplyDelete

Atacul cu idei :