Thursday, March 22, 2012

Daniela Crudu vs. Gigi Becali

Dragi cititori/privitori, ştiu că această veste vă va devasta, nu o să mai puteţi dormi noaptea, nu o să mai aveţi pofta de mancare, o să vă cadă netul, o să se ardă supa etc., dar pentru binele vostru trebuia să mă leg de asta.
Se făcură voia ta, măreţe războinic Gigi Becali, ai câştigat. Daniela Crudu s-a despărţit de fotbalistul ăla de joacă la matale în bătătură, că habar nu am cum il cheamă. Stai că am dat o cautare pe Google şi am găsit, Mihai Costea.  Acum o să fie cel mai de miuţă jucator bun, nu o să mai bea (apă, pentru că rugineşte), nu o să mai meargă prin cluburi (de carte şi poezie), o să se antreneze peste program (după ce se pensionează) şi o să vrea şi o micşorare de salariu .
Plângând şi suferind în chinurile dragostei eterne pe care i-o poartă lui Nila, necoapta îl părăseşte pentru binele lui. “Ne-am despărţit definitiv pentru că nu vreau să-i stric cariera. Este tânăr, ştiu ce înseamnă să pleci de jos. Şi eu am plecat de jos.” O da dragă Daniela, tu ai început jos, cu siguranţă. "Mie îmi pare rău, doar că nu vreau să-i distrug cariera!(...)” . Păi nu prea ai cum măi Daniela, că are singur grijă să îşi ruineze cariera sportivă, sau mă rog, poate face atac de panică atuni când vede că îţi dai chiloţii jos hipnotizată de Stoian.  ”Chiar am decis să ne despărţim! Şi mă doare, că ne iubim! Şi când e dragoste, să te desparţi doar aşa, să-i fie lui bine, e dureros! Ne despărţim definitiv ca să fie toată lumea mulţumită şi să-i fie lui bine.”  Uite domnule că este iubire adevarată. Nici un interes material sau că aşa e la modă să ajungi prezentatoare de sport sau meteo, doar poate-poate te bagă în seamă un fotbalist şi te întreţine.
Daniela te felicit pentru puterea cu care îţi exprimi sentimentele, fără să îţi pese că unii chiar nu întelegE dragostea adevărată dintre tine şi Mihăiţă.

”Acum deja faptul e consumat şi nu vreau să mă mai gândesc". Daniela, vei începe o nouă viaţă, poate tot de jos. Tu trebuie să fii împăcată cu tine, că i-ai vrut doar binele, în nici un caz altceva.

P.S. Da' greu mai găseşte omu' o poză îmbracată!
sursa imagine aici

5 comments:

  1. Nici îmbracata nu-i rau, da' nu trebuia sa te jenezi, n-ai gasit îmbracata, te sacrifici!

    ReplyDelete
  2. Asta cu poza îmbrăcată , a fost tare . Era cât p-aci să nu o recunosc , norocul meu este că ai scris tu cine este . Acuma , păstor fiind , a ştiut ce-i drept să domesticească oaia ce i-a rătăcit berbecul :)bravo lui , ciobanului !!

    ReplyDelete
  3. Chiar m.ai facut sa zambesc, asa cu gura pana la urechi!!....chiar, unde ai gasit tu poza asta cu ea imbracata???...probabil e vreun miracol, pt ca niciodata nu am vazut vreuna in tinuta decenta:)))

    ReplyDelete
  4. hahahaha!!!super tare postu'!! M-am amuzat copios!! Sa ai o zi buna!

    ReplyDelete
  5. Omule bun, am avut o zi cumplita , dar cand am citit ce ai scris aici am izbucnit intr-un hohot de ras ... Foarte frumos analizata situatia. :D :D :D Legat de poza imbracata: cu cat ai platit-o pe Cruduta sa se imbrace? Nu de alta , dar de bunavoie n-ar fi facut-o.. :D

    ReplyDelete

Atacul cu idei :