Thursday, January 5, 2012

Brooch

Zilele astea am dat iama in cutia cu accesorii a Irinei.

Update
Pentru Rudolf Aspirant : de dragul lui am modificat si titlul.

20 comments:

  1. @ Melly : asa zice si sotia mea.

    ReplyDelete
  2. @ Mihai Olteanu ; salutare, daca ne place si noua barbatilor, inseamna ca e ok... :)

    ReplyDelete
  3. @ Emme : multumesc. O seara frumoasa.

    ReplyDelete
  4. Frumos, tocmai mi-ai dat o idee de cadou pentru prietena.

    ReplyDelete
  5. @ Laurentiuq : uite ca am fost si eu de folos cu ceva. Bafta la ales cadou.

    ReplyDelete
  6. superb accesoriu!...sa nu-mi zici ca ai gusturi asa faine:p...

    ReplyDelete
  7. Nu obisnuiesc sa corectez, dar asta poate ca e important de stiut in caz ca doreste cineva sa dea Google ca sa cumpere un potential cadou de acest gen pt cineva anume:

    Brosa, in lb engleza se scrie Brooch, si acest cuvant descrie de obicei niste brose mai vechi, de nivel de vintage, si poate descrie si ornamente asemanatoare ce pot fi purtate si in par, nu numai in piept. La brosele de tip mai modern li se mai spune si simplu, Pin.

    (Broach e un verb si insemna ceva de genul a aborda un subiect ca posibila tema de conversatie...desigur posibil si asta ca un titlu destul de potrivit pt un post de pe un blog, insa nu cred ca asta a fost intentia).

    ReplyDelete
  8. Ce plina de culoare este!
    Foarte frumoasa!

    ReplyDelete
  9. Sunt de vanzare bijuteriile? Cine le face?

    ReplyDelete
  10. Sunt cumparate de Irina, nu stiu de unde le-a luat.

    ReplyDelete
  11. LOL ! Ai corectat titlul ! O adevarata premiera-succes pt mine personal, deoarece in cazul meu 99,99 % din oamenii pe care ii informez despre ceva posibil util, (nu prea des, desigur), nu iau in seama ce le spun...ceea ce NU e neaparat rau, deoarece am constatat in mod repetat ca si in cazul celor 0,01 % care implementeaza ceva, fie total, fie partial, din informatiile sau recomandarile mele, efectiv rezultatul este EXACT acelasi si daca nu ar fi facut nimic, si e pe bune, nu spun asta cu falsa modestie.

    Si lui mama ii plac brosele, si mie imi placea, cand eram mic, sa cotrobaiesc printre bijuteriile ei...desi nu mi le puneam prea des, doar margelele, alea chiar ca imi placeau sa mi le atran de gat, si majoritatea erau alcatuite fie din bilute rotunde, uneori cu diverite intarsii misto de tot la pipait, si la simtit pe pielea gatului, sau pieptului, daca o atingeau din intamplare, cam cu diametru de 0,75 cm, sau erau alcatuite din diverse pietre slefuite plate, de obicei reci la atingere, misto de tot, plus mie imi placea si mai mult parfumul, cand eram mic, si ma dadeam cu el, ca sa miros si eu ca mama cand se gatea sa mearga la teatru. De obicei mama poarta Chanel Mademoiselle sau Miss Dior, (cred ca Miss Dior i se potriveste cel mai bine, plus ca din asta avea cand eram eu mai mic, ca Chanel Mademoiselle a aparut mai recent, prin 2002, si EU i l-am gasit si i l-am dat cadou primul, si i-a placut asa de mult si ei, la fel ca si mie.)

    ReplyDelete
  12. Adevărul este că dacă n-ar fi titlul, te cam întrebi, prima dată când o vezi, ce anume reprezintă.
    Îmi place!

    ReplyDelete
  13. Imi plac culorile !! Dar nu imi dadeam seama ca e o brosa

    ReplyDelete
  14. Tare-mi place ! Bravo, pentru idee !!!

    ReplyDelete

Atacul cu idei :