Wednesday, February 15, 2012

Please take a...

Multumesc din suflet primariei si celor care se ocupa de deszapezirea si curatarea orasului. Cu respect va anunt ca mi-am cumparat o lopata. Am sa ies eu sa curat strada pe care locuiesc, sa nu va deranjati.
Today is Wordless Wednesday. Visit Carmen and Tina


Sunday, February 12, 2012

Behind Bars - Life in Pictures 29

 

Update: am cautat alt formular de inscriere si se pare ca si cu acela da eroare, deci este de la blogul meu, cred eu.


Wednesday, February 8, 2012

The Winners II

Uite ca se duse si luna Ianuarie si au fost desemnati si cei 4 castigatori la provocarea Life in Pictures pe care ii prezint in ordinea numerelor de pe tricou :)

  8 ianuarie  - Nicoleta
15 ianuarie  - O fata
22 ianuarie - Max Peter redistribuit Paradisul Verde
29 ianuarie - Iulisa

Am rugamintea la Elena (Paradisul Verde) si la Iulisa, sa imi trimita pe mail o adresa unde sa trimit cartea.
In data de 22 ianuarie max a fost desemnat castigator, dar el deja comandase cartea. Rugamintea lui a fost sa o dau unui elev. Am lasat un anunt pe facebook, dar nimeni nu s-a aratat dornic. Asa ca am incercat sa respect regulamentul concursului si sa aleg eu un alt castigator, in persoana Elenei (Paradisul Verde).
Si azi sa ii uram la multi ani Andrei Pavel, autoarea cartii oferite premiu.

Gypsy Life

















Please visit Carmen's WW and Tina's Wordless Wednesday

Monday, February 6, 2012

Upper Belvedere Palace - Vienna

I am inviting you to a new image game Skywatch Friday.






Surveilance Camera

Life in Pictures is ON. Now you can ad your link.
I am inviting you to visit Shadow Shot Sunday

GSM

Dragi domnisoare (viitoare doamne), doamne si stimati domni, zilele astea, incepui sa fiu mai activ pe Google+ , ca se spune prin gura targului ca din punct de vedere al SEO (dracu sa ma ia daca stiu ce inseamna asta, dar am descarcat cateva documente interesante) este bine sa fii activ, daca ai un blog pe platforma Blogspot.Alergand ca o oaie tunsa in frunte pe Google+ si tot aruncandu-mi ochii (iesiti din orbite) pe ce mai posteaza unii si altii, dau de o aniversare, (deja ma gandeam ca e un eveniment, sa vezi ca ma duc si eu ca stundetul) se spune ca GSM.ro  ar implini un anisor, pe 12 februarie (un an zic, pai asta-i petrecere cu biberoane si gris cu lapte). Ba bine ca nu. E cu telefoane aplicatii si tehnologii care pe mine m-au ocolit. Am stat putin pe acolo, am luat cateva lectii si acum ma simt pregatit pentru aniversarea de 18 ani.
Pai eu zic sa ii uram la multi ani. Daca ajungeti pe acolo, puteti sa ii lasati si cadouri, dar ma simt obligat sa reiau anuntul postat de Gabi :
 Aviz important: exista riscul sa va trimit bere acasa prin curier asa ca va rog sa va asteptati si de la mine la cele mai originale metode de a “face cinste ! Mentionez ca voi face cinste in limita bugetului disponibil!

Tin sa mentionez ca pentru aceasta postare nu am primit nici o recompensa financiara,  ca nu ma incurc eu cu maruntisuri. In drum spre mine sunt cheile de la vila de la mare, primita cadou, in schimbul berii.